Închide meniul

Simona Halep se reface după problemele de la Miami Open. Unde se recuperează campioana noastră

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2022, 19:05

Simona Halep se reface după problemele de la Miami Open. Unde se recuperează campioana noastră

Simona Halep a jucat semifinală la Indian Wells înainte de Miami Open

Simona Halep s-a retras de la Miami Open. Campioana noastră trebuia să joace în turul al doilea cu Daria Saville. Organizatorii turneului din Statele Unite au anunțat că Simo s-a retras din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenită din SUA, Simona Halep se recuperează la Academia de Tenis a lui Patrick Mouratoglou. Simo a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la una dintre ședintele de terapie. „Mulțumesc pentru prima ședință de recuperare!”, a scris Simo.

Simona Halep se recuperează la Academia Patrick Mouratoglou

Sursa: Instagram Simona Halep

În urma unui RMN, medicii au stabilit că Simona Halep are o ruptură la copsa piciorului stâng. Accidentarea o va ține departe de teren timp de trei săptămâni, urmând ca sportiva noastră să rateze și turneul de la Charleston, precum și meciurile de FED Cup.

Simona Halep: „Am simțit o durere ascuțită în piciorul meu stâng!”

“Salutare! În timp ce mă antrenam ieri la Miami am simțit o durere ascuțită în piciorul meu stâng. M-am chinuit cu întinderea încă din semifinala de la Indian Wells și am sperat că îmi voi reveni, dar am fost să fac un RMN aseară și, din păcate, am aflat că este vorba despre o ruptură. 

Corpul meu are nevoie de timp ca să se vindece și, drept urmare, nu voi participa la vreo competiție în următoarele trei săptămâni. Asta înseamnă că a trebuit să iau o decizie grea pentru a nu merge la Miami, Charleston și FED Cup.

Reclamă

Chiar dacă veștile pe care le împărtășesc sunt foarte dezamăgitoare, îmi păstrez încrederea din începutul excelent de an și sunt motivată să fac tot ce pot pentru a fi pregătită pentru sezonul pe zgură. 

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu din momentele bune și rele. Simo.”, a transmis Simona Halep, pe rețelele sociale.

Reclamă 4 / 0/3

Simo era a doua favorită la Miami Open

Simona avea o cotă de 12 la câștigarea trofeului de la Miami, fiind întrecută doar de Iga Swiatek, cu o cotă de 6. Finala turneului va fi jucată între Iga Swiatek și Naomi Osaka.

În afară de Simona Halep, alte trei românce s-au aflat pe tabloul principal de la Miami. Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al doilea, Irina Begu s-a oprit în turul al treilea, iar Gabriela Ruse n-a trecut de turul al doilea.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și