Închide meniul
VIDEO

Simona Halep s-a descătuşat la finalul meciului cu Amanda Anisimova! 12 victorii consecutive la Wimbledon

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iulie 2022, 17:14

Simona Halep s-a descătuşat la finalul meciului cu Amanda Anisimova! 12 victorii consecutive la Wimbledon

Simona Halep s-a descătuşat la finalul meciului cu Amanda Anisimova

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia Images

Simona Halep s-a descătuşat la finalul meciului cu Amanda Anisimova, câştigată cu 6-2, 6-4. Americanca a dat semne de revenire, la 5-1 pentru Halep, în setul secund. Totuşi, Simona a terminat în minimum de seturi şi e în semifinalele de la Wimbledon 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 5-4, Simona a fost condusă pe propriul serviciu cu 40-0, dar a revenit spectaculos şi, cu ajutorul serviciului, a închis meciul. Ea a obţinut astfel a 12-a victorie consecutivă la All England Club.

Simona Halep s-a descătuşat la finalul meciului cu Amanda Anisimova

Meciul de pe Terenul Central a fost al cincilea pentru Simona Halep în care nu a pierdut niciun set la această ediţie de la Wimbledon. Din fericire pentru Simo, ea a stat pe teren cinci ore şi 30 de minute în cele 5 partide disputate.

Cei de la WTA au postat şi un video cu imaginile în care Simona se bucură teribil pentru a treia calificare în semifinalele de la Wimbledon, după cele din 2014 şi 2019.

Reclamă

Elena Rybakina, adversara Simonei Halep în semifinale la Wimbledon

Jucătoarea din Kazahstan Elena Rybakina, locul 23 WTA şi cap de serie 17, s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

Rybakina a trecut în sferturi de sportiva australiană Ajla Tomljanovic (Australia), locul 44 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3, într-o oră şi 51 de minute.

Halep, locul 18 mondial şi cap de serie 16, a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep şi Elena Rybakina au mai fost adversare de trei ori: Halep s-a impus în 2020 la Dubai şi în 2021 la US Open, iar în 2019, la Wuhan, Rybakina a trecut în sferturi profitând de abandonul româncei.

Cealaltă semifinală le va avea protagoniste pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, numărul 2 mondial şi cap de serie 3, şi germana Tatjana Maria, locul 103 WTA.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și