Închide meniul

Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 6-2. Românca s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1! Cu cine se va duela pentru titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 ianuarie 2022, 5:25

Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 6-2. Românca s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1! Cu cine se va duela pentru titlu

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

Simona Halep n-a avut mari dificultăți împotriva chinezoaicei de numai 19 ani. Simo a început meciul excelent, cu break, și s-a aflat la conducere pe toată durata partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halep a avut însă și scăpări, mai ales la serviciu, lucru care a scos-o din minți. Românca a avut multe momente când s-a enervat, iar, la un moment dat, chiar a dat cu racheta de pământ.

Simona Halep s-a impus în cele din urmă lejer, scor 6-3, 6-2, și s-a calificat în prima finală din 2022. În ultimul act de la Melbourne Summer Set 1, Simo se va duela împotriva rusoaicei Veronika Kudermetova (31 WTA). Jucătoarea din Rusia s-a calificat automat în finală după ce Naomi Osaka s-a retras din competiție.

Halep s-a întâlnit cu jucătoarea din Rusia de două ori şi s-a impus de ficare dată, scoruri 6-1, 6-3, în turul al treilea al Australian Open şi 6-1, 7-6 (4), în optimi la Moscova, ambele meciuri având loc anul trecut.

Update 05.35: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 6-2! Game, set și meci pentru Simo! Românca s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1.

Reclamă

Update 05.28: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 5-2! Simo îi taie elanul adversarei și e la un singur game de finală, la Melbourne!

Update 05.25: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 4-2! Chinezoaica încearcă să țină pasul cu Halep și mai reduce din diferență cu un game.

Update 05.20: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 4-1! Simona își demolează adversara și e doar la două game-uri de victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Update 05.15: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 3-1! Simo se distanțează și în setul al doilea, cu break. Românca s-a enervat la culme pe loviturile sale și a dat cu racheta de pământ.

Update 05.08: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 2-1! Românca revine în avantaj, pe propriul serviciu.

Update 05.05: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 1-1! Chinezoaica câștigă și ea primul game din setul al doilea pe propriul serviciu.

Update 04.59: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 1-0! Românca câștigă primul game din setul al doilea pe propriul serviciu.

Update 04.53: Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3! Set pentru Simo! Românca a câștigat primul set după 43 de minute de joc.

Update 04.47: Simona Halep – Qinwen Zheng 5-3! Simo câștigă game-ul pe propriul diferența și este aproape să câștige primul set,

Update 04.43: Simona Halep – Qinwen Zheng 4-3! Chinezoaica se ține tare și reduce din nou din diferență la un singur game.

Reclamă

Update 04.40: Simona Halep – Qinwen Zheng 4-2! Românca își reface avantajul de două game-uri, pe propriul serviciu.

Update 04:36: Simona Halep – Qinwen Zheng 3-2! Chinezoaica se ține tare și vine la un singur game în spatele lui Simo, pe propriul serviciu.

Update 04:32: Simona Halep – Qinwen Zheng 3-1! Românca își menține avantajul de două game-uri față de adversara ei.

Update 04:27: Simona Halep – Qinwen Zheng 2-1! Jucătoarea din China câștigă primul ei game al meciului, după ce a reușit primul as al partidei.

Update 04:21: Simona Halep – Qinwen Zheng 2-0! Simo confirmă startul bun și își adjudecă și al doilea game al meciului, după ce a salvat două mingi de break ale adversarei.

Update 04:15: Simona Halep – Qinwen Zheng 1-0! Românca începe cu break, după un prim game disputat.

Update 04:05: A început meciul dintre Simona Halep și Qinwen Zheng! Jucătoarea din China servește prima.

Știrea inițială

Organizatorii competiţiei au anunţat când va avea loc meciul. Cap de serie numărul 2, Halep o va avea adversară pe Zheng sâmbătă dimineaţă, nu înainte de ora 04.00. Asiatica de pe locul 126 WTA a vorbit superb despre fosta campioană de la Roland Garros şi Wimbledon.

LIVE TEXT SIMONA HALEP – QINWEN ZHENG

Este o jucătoare foarte bună. Când eram junioară, tata îmi vorbea despre ea, îmi spunea că este o luptătoare. Voi da tot ce am mai bun mâine şi cred că am nivelul necesar pentru a câştiga, aşa că trebuie să cred în mine. Nu mă gândesc că adversara este Simona. Trebuie doar să mă concentrez pe ce a încerca să merg înainte şi să câştig acest meci”, a declarat Zheng, potrivit WTA.

Conform programului anunţat de organizatori, meciul va fi al doilea al zilei de sâmbătă pe Rod Laver Arena.

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Melbourne după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 5-7, 6-4, pe elveţianca Viktorija Golubic, locul 43 WTA. Halep va evolua în penultimul act în premieră cu chinezoaica Qinwen Zheng, venită din calificări, care a trecut, în sferturi, cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (5), de croata Ana Konjuh, locul 67 WTA.

În programul de sâmbătă figurează şi Irina Begu, în semifinalele de dublu la Melbourne Summer Set 2, anunţă news.ro. Begu şi sportiva din Serbia Nina Stojanovici, favorite 3, vor evolua, de la ora 02.00, în compania echipei Bernarda Pera/Katerina Siniakova (SUA/Cehia).

Citește și:

Simona Halep, epuizată după thriller-ul din Australia

Simona Halep a avut parte de un meci epic în sferturile de finală de la Melbourne Summer Set 1. Românca a reuşit să câştige foarte greu, în decisiv, în faţa elveţiencei Viktorija Golubic. La final, a recunoscut că nu a practicat cel mai bun joc al ei.

A fost foarte dificil trebuie să recunosc. Am luptat până la capăt şi sunt foarte mândră de asta. A jucat incredibil, a luptat până la final. Mă bucur că am fost puţin mai puternică şi că am reuşit să câştig până la urmă. E foarte bine să te impui când sunt meciuri grele. Nu am jucat bine astăzi, trebuie să recunosc. Mi-a fost greu să mă descurc.

Dacă vrei să câştigi, nu trebuie să renunţi şi astăzi nu am renunţat. Australia e în inima mea, am avut un antrenor senzaţional de aici. Chiar dacă nu am jucat bine, mă bucur că am câştigat”, a spus Simona Halep, la finalul meciului, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep – Qinwen Zheng 6-3, 6-2
  • Românca s-a calificat în finală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și