Închide meniul
NEWS ALERT

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg. Numărul 3 WTA va merge direct la Wimbledon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2021, 15:34

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg. Numărul 3 WTA va merge direct la Wimbledon

Profimediaimages

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg din Germania. Vestea este una surprinzătoare, în contextul în care marea noastră campioană îşi anunţase prezenţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg

Simona Halep nu va participa la turneul WTA de la Bad Homburg din Germania. Numărul WTA 3 a resimțit dureri după accidentare şi a luat decizia de a nu forţa o recidivă, scrie Digi Sport. Astfel, Simona Halep va merge direct la Wimbledon, acolo unde îşi va apăra trofeul câştigat în 2019.

Halep a suferit o ruptură musculară la gamba stângă, la 12 mai, în meciul din primul tur al turneului de la Roma, disputat cu germana Angelique Kerber. Din acest motiv, românca a ratat participarea la French Open, al doilea Grand Slam al anului.

Ea îşi propusese să debuteze în sezonul pe iarbă în Germania, unde a ajuns în această săptămână şi a început antrenamentele, şi apoi să participe la turneul de la Wimbledon, la care este deţinătoarea trofeului.

În 2020, turneul de la Wimbledon nu s-a disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

Reclamă

Simona Halep, momente speciale în Germania

Simona Halep se afla în Germania şi chiar a postat imagini pe contul ei de Facebook de la antrenamente, alături de antrenorii Daniel Dobre şi Darren Cahill.

Simona Halep: „Îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul”

Simona Halep e la 100% înainte de Wimbledon. Campioana din 2019, ultima ediţie care s-a jucat, a pleacat în această dimineaţă spre turneele de iarbă aptă din punct de vedere fizic, după accidentarea de la Roma.

Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”a spus Halep, înainte de plecarea spre Frankfurt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep s-a retras de la turneul WTA de la Bad Homburg 
  • Halep va merge direct la Wimbledon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și