Închide meniul

Simona Halep e la 100% înainte de Wimbledon! „Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iunie 2021, 10:07

Simona Halep e la 100% înainte de Wimbledon! „Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu

Antena Sport

Simona Halep s-a retras de la Wimbledon

„Eu îmi doresc să câştig din nou Wimbledonul. Am un turneu de pregătire, unde sper să joc bine. De doi ani nu am mai jucat pe iarbă, mi-era dor. E alt joc şi sunt entuziasmată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar însemna mult să îmi păstrez trofeul, dar e mult prea greu, am stat foarte mult departe de tenis. Acum, sunt 100% din punct de vedere fizic”, a spus Halep, înainte de plecarea spre Frankfurt.

Simona Halep e pregătită de Wimbledon. Turneu de pregătire în Germania

Înainte de Wimbledon, Simona a ales să revină pe iarbă la Bad Homburg. Acesta va fi primul turneu pentru Simo de la accidentarea suferită la Roma. „Salutare! Am veşti foarte bune! Sunt foarte încântată să anunţ că voi participa la prima ediţie a turneului Bad Homburg. De-abia aştept să văd toţi fanii în tribune. Ne vedem curând”, a spus Simona, într-un clip postat pe reţelele de socializare.

Simona participă la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg, acolo unde şi-au mai anunţat deja prezenţa Petra Kvitova, Madison Keys, Maria Sakkari, Angelique Kerber, Jessica Pegula sau Amanda Anisimova.

Simona Halep a avut două rupturi musculare

Simona Halep a avut două rupturi musculare. Anunţul a fost făcut chiar de campioana noastră, care a ratat deja turneul ei preferat, Roland Garros. Simo speră să revină pentru Wimbledon şi Jocurile Olimpice, după accidentarea dură de la Roma.

Reclamă

„De obicei nu sunt în această perioadă acasă, dar din păcate anul acesta m-am accidentat. Nu pot nici să mă antrenez pentru că accidentarea este încă la început. Va trebui să mai stau o perioadă fără tenis, fără alergare pentru că mușchiul încă nu s-a sudat. Momentele de la Roma au fost într-adevăr grele pentru că din nimic mi s-a întâmplat această ruptură. Nu am anticipat-o absolut deloc.

Mi s-a părut imposibilă că stând la retur se poate întâmpla o ruptură musculară. Chiar am avut două. Prima este mult mai profundă, a doua este la suprafață, dar amândouă sunt destul de periculoase. Am acceptat această accidentare și sunt destul de pozitivă pentru că știu că dacă ești pozitiv și ai încredere te poți vindeca mai repede și am început deja proesul vindecării”, a spus Halep, pentru eurosport.ro.

În 2021, cea mai bună performanţă a Simonei a venit la Stuttgart, unde a atins semifinalele, fiind învinsă de Aryna Sabalenka, cu 3-6, 2-6. De asemenea, ea a prins sferturile de finală la Australian Open şi Gippsland Trophy.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și