Închide meniul

Simona Halep s-a retras din semifinalele de la Bad Homburg. Românca a acuzat o accidentare, chiar înainte de Wimbledon 2022

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2022, 13:11

Simona Halep s-a retras din semifinalele de la Bad Homburg. Românca a acuzat o accidentare, chiar înainte de Wimbledon 2022

Simona Halep s-a retras în semifinalele turneuluid e la BAD Homburg

Profimedia

Simona Halep s-a retras de la turneul de 250 de puncte de la Bad Homburg. Simo era calificată în semifinale, şi urma să dispute penultimul act cu Bianca Andreescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a acuzat o accidentare la gât, motiv pentru care a luat decizia de a se retrage de la Bad Homburg. Simo se pregăteşte de Wimbledon, turneu ce va debuta luni, 27 iunie.

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg

Simona Halep a luat decizia de a se retrage de la turneul unde era calificată în semifinale. Astfel, Bianca Andreescu, jucătoarea pe care Halep ar fi trebuit să o înfrunte ăn penultimul act, se va duela pentru trofeu cu învingătoarea partidei Alize Cornet – Caroline Garcia.

Simona Halep şi Bianca Andreescu au mai jucat o singură dată, la Turneul Campioanelor. Atunci, Halep s-a impus în 3 seturi. Pentru Simona Halep urmează turneul de la Wimbledon, acolo unde şi-a aflat prima adversară.

Reclamă

Simona Halep – Karolina Muchova, în primul tur de la Wimbledon 2022

Simona Halep va participa la Wimbledon. Românca revine pe iarba de la All England Club după trei ani, la precedenta participare reuşind să câştige trofeul, după o finală cu Serena Williams. Alte şapte românce şi-au confirmat locul la turneul londonez.

Karolina Muchova are 25 de ani şi este ocupanta locului 82 WTA şi vine după o primă jumătate de sezon modestă. Cea mai bună performanţă este turul 3 de la Roland Garros şi Miami.

La Wimbledon, Muchova a atins în două rânduri faza sferturilor. Ultima oară, chiar anul trecut, când a fost învinsă de Angelique Kerber, după ce le-a eliminat Zhang, Giorgi, Pavlyuchenkova şi Badosa.

Reclamă 4 / 0/3

Cu cine poate juca Simona Halep, dacă trece de primul tur

Simona Halep este pe jumătatea superioară de tablou a turneului de la Wimbledon, alături de liderul mondial Iga Swiatek. Halep o poate întâlni pe Paula Badosa în optimi, iar în sferturi poate da peste finalista de anul trecut, Karolina Pliskova.

Totodată, Simona Halep se află pe aceeaşi parte de tablou cu Garbine Muguruza şi Coco Gauff, două dintre favoritele turneului.

Cu cine joacă celelalte românce în primul tur la Wimbledon 2022

  • Sorana Cîrstea, favorită 21 – Aleksandra Krunic, 53 WTA
  • Irina Begu – Ekaterina Gorgodze
  • Elena Ruse – Coco Gauff
  • Mihaela Buzărnescu – Nastasja Schunk
  • Ana Bogdan – Dayana Yastremska
  • Irina Bara – Chloe Paquet

Bianca Andreescu, adversara cu care Simona Halep trebuia să dispute semifinala de la Bad Homburg, va avea o adversară facilă în primul tur. Va da peste Emina Bektas, locul 225 WTA. Canadianca, ce are origini române, este tot pe parte superioară de tablou, pe care se află şi Simo.

Totodată, liderul mondial Iga Swiatek, o va întâlni în primul tur pe Jana Fett. Serena Williams revine şi ea în circuit şi a beneficiat de un wild card din partea organizatorilor de la wimbledon. Americanca va da peste Harmony Tan, în primul tur.

Simona Halep, lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja

Simona Halep a fost lăudată înainte de Wimbledon 2022 de Alex Corretja. Cotată printre favoritele la câştigarea trofeului de la All England Club, Simo pare o sperietoare pentru jucătoarele de pe partea ei de tablou. Cel puţin aşa susţine fostul dublu finalist de la Roland Garros (1998, 2001).

„Ei bine, nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu o jucătoare atât de bună precum Simona Halep, pentru că mă așteptam să se descurce bine la Roland Garros. Dar nu s-a întâmplat. Dar poate că perioada aceea de pregătire a trecut, iar acum este mai proaspătă.

Cu experiența pe care o are, poate că este suficient pentru a ajunge în fazele finale. Ea trebuie să se simtă bine. Trebuie să fie înfometată de victorii. Dacă a schimbat antrenorul și l-a ales pe Patrick Mouratoglou acum este pentru că simte că mai poate îmbunătăți lucrurile.

Reclamă

Acest lucru este întotdeauna plăcut atunci când ești jucător de tenis, îți place să simți că poți face lucruri diferite, mai ales când cariera ta continuă, pentru că altfel faci mereu același lucru. Așadar, Simona, știm cu toții că este o luptătoare, că este o mare competitoare și că va fi acolo ca să dea tot ce are mai bun.

Și sunt sigur că dacă o vezi pe Simona Halep pe partea ta de tablou, nu vrei să joci împotriva ei, pentru că știi că va trebui să lupți până la capăt, indiferent dacă e vorba de iarbă, zgură sau hard. Așa că eu cred că, Simona, trebuie să îi acorzi mereu credit fiincă poate să se descurce foarte bine în orice context”, a spus Corretja, citat de eurosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și