Închide meniul

Simona Halep, scoasă din minţi de revenirea uluitoare a Sarei Sorribes Tormo. Românca a vrut să îşi rupă racheta

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 13:34

Reclamă
Simona Halep, scoasă din minţi de revenirea uluitoare a Sarei Sorribes Tormo. Românca a vrut să îşi rupă racheta

Captură Digi Sport

Simona Halep, un pachet de nervi în setul al doilea

După un prim set în care Simona Halep a demolat-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, românca a dat senzaţia că va rezolva meciul rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a ajuns rapid la 5-1 în setul al doilea, iar Simona părea că a scăpat în câştigătoare. Nu a fost de acord jucătoarea din Spania, care a revenit uluitor şi a egalat la 5, după ce a salvat şi două mingi de set. 

Simona Halep – Sara Sorribes Tormo 6-0, 7-5. Chin în setul al doilea

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, vineri, în turul al doilea al Madrid Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-0, 7-5, pe spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 46 WTA.

Meciul de pe arena principală Manolo Santana părea un bun antrenament de intrare în turneu pentru dubla campioană a Madrid Open, dar Halep a complicat singură finalul unui meci care trebuia să se termine repede, având nevoie de a pune ceva efort pentur a nu se ajunge în decisiv, scrie news.ro. 

Înaltă de 1,76 metri, Sara Sorribes Tormo nu loveşte puternic mingile, ci preferă să le "lifteze" sau să le "taie", ceea ce poate fi complicat pentru o adversară. Nu şi pentru Simona Halep. Pentru jucătoarea română a fost o invitaţie la ofensivă, la a face pasul în interiorul terenului, pentru a profita de lipsa de profunzime a loviturilor adversarei. Sorribes Tormo a fost generoasă în efort, a încercat să acopere terenul, să facă faţă jocului stâga-dreapta al Simonei Halep şi să stea în punct cât mai mult, însă a fost copleşită de agresivitatea arătată de româncă. 

Reclamă
Reclamă

Simona Halep a fost aproape imbatabilă până 6-0 şi 5-1, moment în care ceva s-a rupt în evoluţia ei. Deşi a continuat să fie agresivă, poate mai agresivă în finalul setulului secund, sportiva română şi-a pierdut precizia (15 erori neforţate în setul secund) şi, pe fondul unei apărări aproape disperate a spaniolei, lucrurile puteau degenera în defavoarea ei.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:45

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

18:38

Victor Angelescu, prima reacţie după ce Marius Şumudică s-a declarat dezgustat de declaraţiile lui Viorel Moldovan!

18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și