Închide meniul

Simona Halep se antrenează pe hard. Când anunţă americanii că ar putea reveni pe teren!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2023, 15:17

Simona Halep se antrenează pe hard. Când anunţă americanii că ar putea reveni pe teren!

Simona Halep se antrenează pe hard. Când anunţă americanii că ar putea reveni pe teren!

Simona Halep (dreapta) s-a antrenat cu Marta Kostyuk / Twitter

Simona Halep se antrenează pe hard. Jurnaliştii americani scriu că românca s-ar putea întoarce pe teren din luna august! Prognoza este deosebit de optimistă, având în vedere că jucătoarea originară din Constanţa nici nu a fost audiată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep ar urma să fie audiată la sfârşitul lunii iunie. Românca ar miza pe faptul că ar putea reveni pe teren după audiere. Fostul lider mondial a lipsit de pe teren aproape 10 luni, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Simona Halep se antrenează pe hard. Când anunţă americanii că ar putea reveni pe teren!

Alegerea de a se antrena pe hard este un semn că Simona așteaptă să concureze din nou după Wimbledon. Fără nicio îndoială, Halep are nevoie să rămână în formă pentru a fi pregătită să pătrundă într-o competiție acerbă.

Ultima dată când ea a jucat într-un meci oficial a fost în urmă cu aproape un an, la US Open, contra Dariei Snigur”, au scris jurnaliștii de la Tennis World USA.

Simona Halep s-a antrenat cu jucătoarea ucraineană Marta Kostyuk la Academia Mouratoglou. Cele două tenismene s-au şi fotografiat împreună la antrenament.

Reclamă

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj: „Toată lumea îi duce dorul!”

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. Fosta gimnastă susţine că îi duce dorul fostului lider WTA, şi speră ca „Simo” să fe audiată cât mai repede.

Simona Halep este în aşteptarea procesului de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate după US Open 2022. Audierea româncei a fost deja amânată de două ori, şi urmează să se desfăşoare la finalul acestei luni.

Nadia Comăneci a declarat că vrea să o vadă din nou pe Simona Halep pe terenul de tenis. Fosta gimnastă susţine că indiferent de decizia pe care o vor lua cei de la ITIA, „Simo” trebuie să-şi continue cariera.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Nadia Comăneci a mai declarat că i-a trimis mesaj Simonei Halep, după ce aceasta a fost depistată cu Roxadustat.

Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis.

Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră.

Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am încurajat-o cum și cât am putut eu”, a declarat Nadia Comăneci, conform prosport.ro.

Simona Halep nu luptă doar pentru cariera ei!

Simona Halep nu luptă doar pentru cariera ei. Fosta jucătoare de tenis Jelena Dokic susține că ”luptătoarea” Halep vrea să își păstreze numele intact, în cel mai dur proces intentat vreodată unui fost lider mondial.

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial.

”Asta înseamnă că ceva se întâmplă de ceva timp. Ea a spus de la început că e vorba de un caz de contaminare, dar noile probe pot demonstra altceva. Acestea sunt cele mai mari probleme de dopaj pe care le-a avut un fost număr unu mondial.

Reclamă

Eu o cunosc pe Simona. Toată lumea din circuit știe că este o luptătoare și că este competitivă. Ea a luptat întotdeauna să fie într-un sport curat.

Pentru ea, reputația și numele înseamnă foarte mult, mai mult decât titlurile de Grand Slam câștigate”, a spus Dokic, citată de smh.com.au.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și