Închide meniul

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj: „Toată lumea îi duce dorul!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2023, 18:40 / Actualizat: 18 iunie 2023, 15:08

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj: „Toată lumea îi duce dorul!

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj în care este implicată încă din luna octombrie. Fosta gimnastă susţine că îi duce dorul fostului lider WTA, şi speră ca „Simo” să fe audiată cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în aşteptarea procesului de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate după US Open 2022. Audierea româncei a fost deja amânată de două ori, şi urmează să se desfăşoare la finalul acestei luni.

Nadia Comăneci o apără pe Simona Halep, în scandalul de dopaj

Nadia Comăneci a declarat că vrea să o vadă din nou pe Simona Halep pe terenul de tenis. Fosta gimnastă susţine că indiferent de decizia pe care o vor lua cei de la ITIA, „Simo” trebuie să-şi continue cariera.

De asemenea, Nadia Comăneci a mai declarat că i-a trimis mesaj Simonei Halep, după ce aceasta a fost depistată cu Roxadustat.

„Îi duc dorul, sper să revină curând și să treacă peste acest lucru. Ce o fi o fi! Să închidă ușa, să își vadă de viața ei și de carieră. Toată lumea îi duce dorul! O vrem pe Simona înapoi pe terenul de tenis.

Reclamă

Așteptarea este grea! Să sperăm că va fi auzită, că va conta cuvântul ei. Oricare ar fi decizia ITIA (Autoritatea Internațională de Integritate a Tenisului), ea trebuie să își vadă de viața și de carieră.

Nu am apucat să vorbesc, i-am trimis mesaj și am încurajat-o cum și cât am putut eu”, a declarat Nadia Comăneci, conform prosport.ro.

Simona Halep nu luptă doar pentru cariera ei!

Simona Halep nu luptă doar pentru cariera ei. Fosta jucătoare de tenis Jelena Dokic susține că ”luptătoarea” Halep vrea să își păstreze numele intact, în cel mai dur proces intentat vreodată unui fost lider mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial.

”Asta înseamnă că ceva se întâmplă de ceva timp. Ea a spus de la început că e vorba de un caz de contaminare, dar noile probe pot demonstra altceva. Acestea sunt cele mai mari probleme de dopaj pe care le-a avut un fost număr unu mondial.

Eu o cunosc pe Simona. Toată lumea din circuit știe că este o luptătoare și că este competitivă. Ea a luptat întotdeauna să fie într-un sport curat.

Pentru ea, reputația și numele înseamnă foarte mult, mai mult decât titlurile de Grand Slam câștigate”, a spus Dokic, citată de smh.com.au.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și