Închide meniul
Foto

Simona Halep, mesaj special din „paradis”: „Există două moduri de a-ți trăi viața”. „Simo”, apariție spectaculoasă la piscină

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 ianuarie 2023, 16:58

Simona Halep, mesaj special din „paradis”: „Există două moduri de a-ți trăi viața”. „Simo”, apariție spectaculoasă la piscină

Simona Halep n-a mai jucat niciun meci din august 2022

Simona Halep n-a mai jucat niciun meci din august 2022 / Instagram Simona Halep

Simona Halep a transmis un mesaj special din „paradis”. Dubla campioană de Grand Slam se află la Dubai, unde se antrenează în așteptarea verdictului final în scandalul de dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Constanța își caută dreptatea la tribunalul Sport Resolutions, din Londra, după ce a fost acuzată că s-a dopat cu Roxadustat, o substanță interzisă de regulamentul WADA.

Simona Halep, mesaj special din „paradis”: „Există două moduri de a-ți trăi viața”

Simona Halep continuă să tragă tare la antrenamente, chiar dacă a ratat primul Grand Slam al anului, Australian Open, și încă nu știe când va primi acceptul să revină pe teren.

În paradisul din Dubai, „Simo” își face timp să se și relaxeze. Campioana noastră a postat două fotografii spectaculoase de la piscină, în care zâmbetul ei larg lasă de înțeles că se simte bine, în ciuda scandalului în care este implicată (VEZI GALERIA FOTO).

Simona Halep, la piscină în Dubai
Simona Halep se relaxează în Dubai / Instagram

Mai mult, Simona Halep a distribuit și un mesaj special pe rețelele sociale, în legătură cu viziunea oamenilor despre viață.

Reclamă

„Există două moduri de a-ți trăi viața. Fie te gândești că nu există niciun miracol, fie te gândești că totul reprezintă un miracol”, este mesajul distribuit de Simona Halep, pe contul de Instagram.

Simona Halep, mesaj special în mediul online
Simona Halep, mesaj special în mediul online / Instagram

Simona Halep a avut un final de an 2022 complicat. Sportiva de 31 de ani a divorțat de Toni Iuruc, apoi a fost suspendată din tenis. Ultimul meci disputat de „Simo” a avut loc în luna august.

Ce a făcut Simona Halep în prima zi de Australian Open 2023

Ce a făcut Simona Halep (31 de ani) în prima zi de Australian Open 2023. Campioana noastră continuă să se antreneze în timp ce așteaptă verdictul final în scandalul de dopaj. „Simo” a fost suspendată provizoriu din tenis după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat.

Reclamă 4 / 0/3

Simona n-a mai jucat niciun meci din august 2022 și a ratat participarea la Australian Open 2023, primul Grand Slam al anului.

În timp ce conaționalele sale luau startul la turneul de la Melbourne, Simona Halep se afla în sala de forță.

Sportiva din Constanța a postat un videoclip, la secțiunea story de pe contul de Instagram, în care își antrenează reacțiile, cu ajutorul unor mingi aruncate spre pământ.

Simona Halep s-a descurcat excelent la exercițiul respectiv, iar la final a afișat un zâmbet și a strâns mulțumită din pumn.

Simona Halep, în timpul unui antrenament

Câţi bani pierde Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj

Ion Ţiriac a dezvăluit câţi bani pierde Simona Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj. Fostul sportiv susţine că românca încasează 10 milioane de euro anual, sumă pe care ar putea să o rateze din cauza scandalului în care este implicată.

Reclamă

„Care doping? Adică una la 31 de ani începe să ia doping acum? Ce să facă cu dopingul? Cum să facă? Însă este încâlcită treaba, macularistica asta te ține ani și ani, iar pe urmă nu poți să spui cine e de vină. După șase luni, opt luni, un an, când nu o să mai joace? Cine e de vină? E sport profesionist.

Ea într-un an face 10 milioane (n.r. – de euro). Cine i le dă înapoi? Are destul, nu e o problemă că moare de foame. Nu cred că au fost manipulate (n.r. – probele). Manipulată a fost proba Andreei Răducan. Dacă ceva a fost în probă, trebuie văzut de unde, cum și ce!

Nu poate să își dea Simona Halep singură seama. Dar oamenii care au fost în jurul ei trebuie să știe de unde vine treaba asta. Că a luat un medicament, că a luat o hrană, că a luat nu știu ce și e periclitată cu ceva, se poate. Dar ea trebuie să demonstreze.

Adică ăia te acuză și tu trebuie să demonstrezi. Și demonstrația asta uite că trenează”, a declarat Ion Ţiriac, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Simona Halep, mesaj special din „paradis”
  • „Există două moduri de a-ți trăi viața”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și