Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | CTP îl atacă dur pe Ion Ţiriac: "A sărit din fundul grădinii!". Miliardarul, acuzat de inutilitate şi răutate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 9:12

Simona Halep – Serena Williams | CTP îl atacă dur pe Ion Ţiriac: "A sărit din fundul grădinii!". Miliardarul, acuzat de inutilitate şi răutate

profimediaimages

Ion Ţiriac, atacat dur de Cristian Tudor Popescu, înaintea meciului dintre Simona Halep şi Serena Williams

Ion Ţiriac a declarat, într-o intervenţie la TVR, că Serena Williams ar trebui să se retragă dacă ar avea puţină decenţă. "La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani", spunea Ţiriac. Pentru Cristian Tudor Popescu, evoluţia americancei la Australian Open a venit ca o palmă pentru miliardarul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Tudor Popescu: "Domnul Țiriac a sărit din fundul grădinii. E o combinație de inutilitate și răutate"

"Urmează un lucru minunat, un meci cu jucătoarea considerată cea mai bună din toate timpurile, Serena Williams, care încă joacă tenis. În ciuda faptului că domnul Ion Țiriac i-a tras sarcină, pentru că e prea grasă și prea bătrână, să se ducă acasă. Așa i-a tras sarcină. Fără să-l întrebe nimeni, domnul Țiriac a sărit din fundul grădinii cu acea zicere pe care nu i-a cerut-o nimeni. E o combinație de inutilitate și răutate.

Ce treabă are domnul Țiriac cu kilogramele sau cu vârsta unui jucător sau jucătoare? Intră pe teren și joacă așa cu știe și așa cum poate. Cum poți să îi spui cuiva să se ducă acasă că e prea bătrână? Ce treabă ai tu? E treaba ei! Iată că, ar trebui să-și ceară scuze Serena. Să spună 'Domnule Țiriac, ce să fac? Uite că intru pe teren și câștig!'", a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu pentru gsp

Cristian Tudor Popescu, despre meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams: "O ocazie rară în viaţă"

Acesta s-a declarat impresionat de meciul reuşit de fostul lider mondial, în optimile de finală de la Australian Open 2021. Serena s-a impus în setul decisiv cu 6-4, la capătul unui meci dramatic, de două ore şi zece minute.

Reclamă

"Sabalenka lovește poate și mai tare, uneori, ca Serena. A fost o ciocnire a titanilor. Impresionant a fost travaliul din teren al Serenei, care nu s-a mulțumit doar să-și plaseze loviturile câștigătoare, ci a alergat după niște mingi, de credeam că va leșina pe teren. Credeam că își rupe ceva la picioare, la 40 de ani, cum zicea domnul Țiriac, 'Ce mai caută pe teren?'.

Deci, după părerea mea, e o șansă extraordinară pentru români. Vom vedea încă un meci între Simona Halep și marea Serena Williams, mai ales că va fi în sferturile unui turneu de Grand Slam. Eu sunt bucuros ca pot vedea asemenea meci, sunt ocazii rare în viață", a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, numărul 2 WTA, în vârstă de 29 de ani, şi Serena Williams, numărul 11 WTA, în vârstă de 39 de ani, se vor întâlni mâine dimineaţă de la ora 10.00, în sferturile de finală ale Australian Open 2021. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și