Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Patrick Mouratoglou a dezvăluit obiectivul Serenei. Ce spune despre finala istorică de la Wimbledon

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 10:23

Simona Halep – Serena Williams | Patrick Mouratoglou a dezvăluit obiectivul Serenei. Ce spune despre finala istorică de la Wimbledon

ProfimediaImages

Serena Williams, principalul obiectiv al finalului de carieră

"Are nevoie de această confirmare? Nu cred că are nevoie de o confirmare. Dar ea a revenit în tenis pentru a câştiga câteva turnee de Grand Slam, acesta este cu siguranţă obiectivul ei. Ea nu este obsedată de succesul cu numărul 24, dar sigur vrea să câştige Grand Slam-uri. Acesta este singurul motiv pentru care a revenit în tenis", a spus Mouratoglou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După revenirea în circuit, Serena Williams a fost învinsă în finale de Grand Slam de Angelique Kerber (Wimbledon 2018), Naomi Osaka (US Open 2018), Simona Halep (Wimbledon 2019) şi de Bianca Andreescu (US Open 2019).

Simona Halep – Serena Williams | Simona s-a impus categoric în ultima întâlnire

Chiar dacă Serena o conduce pe Simona la capitolul "directe", cu 9-2, ultima întâlnire a fost una de vis pentru Halep. Ea s-a impus cu 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon 2019, în mai puţin de o oră.

"Cred că Simona a făcut un meci perfect la Wimbledon. Va fi un proces diferit pentru ea, pentru că ştie că poate juca astfel contra Serenei. Nu reuşise asta niciodată înainte. Ea va avea mai multă încredere, dar noi suntem pregătiţi pentru asta", a declarat antrenorul francez al americancei.

Simona Halep – Serena Williams | Istoricul întâlnirilor directe

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală de la Australian Open, se va disputa marţi, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și