Închide meniul

Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare din turul al doilea al turneului de la Stuttgart. Poate da peste coşmarul său din 2019

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 14:23

Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare din turul al doilea al turneului de la Stuttgart. Poate da peste coşmarul său din 2019

Profimedia

Simona Halep

Bouzkova ocupă locul 46 WTA, iar Vondrousova este pe 20. Ambele sportive sunt din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marketa Vondrousova este singura jucătoare care a învins-o pe Simona Halep de două ori în 2019.  S-a întâmplat la Dubai și la Roma, în turul secund (6-2, 5-7, 3-6).

Simona Halep este singura româncă pe tabloul principal de simplu la Stuttgart, turneu de categorie WTA 500. În calificări a jucat Laura Ioana Paar, dar a fost eliminată.

La dublu, Laura Ioana Paar va juca alături de rusoaica Varvara Graceva, cele două urmând să întâlnească în primul tur echipa favorită principală, Desirae Krawczyk’Bethanie Mattek-Sands (SUA), scrie news.ro. 

Pe tabloul de dublu se află şi Raluca Olaru, alături de Nadiia Kichenok (Ucraina). Ele vor întâlni perechea Hayley Carter/Luisa Stefani (SUA/Brazilia), cap de serie numărul 3.

Reclamă

Simona Halep, anunţ îngrijorător înaintea turneului de la Stuttgart

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a plecat sâmbătă dimineață în Germania pentru turneul de la Stuttgart, programat în perioada 19-25 aprilie.

Simona Halep s-a răzgândit și va participa în cele din urmă la turneul de la Stuttgart. Ea va fi cap de serie numărul 2. Favorita competiției este liderul mondial Ashleigh Barty.

"Nu știu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag și atât, m-ar afecta doar pe mine. Dacă m-aș fi retras de la Fed Cup, aș fi afectat echipa. Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru țară", a spus Simona Halep la plecarea spre Stuttgart

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și