Închide meniul

Simona Halep, sperietoare pentru Magdalena Frech, la Wimbledon 2022. ”Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3”

Dan Roșu Publicat: 1 iulie 2022, 12:12

Simona Halep, sperietoare pentru Magdalena Frech, la Wimbledon 2022. ”Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3”

Simona Halep, sperietoare pentru Magdalena Frech, la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon / Profimedia Images

  • Simona Halep – Magdalena Frech, la Wimbledon 2022
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Simona Halep este ca o sperietoare pentru Magdalena Frech, adversara din turul 3 de la Wimbledon 2022. E a treia directă dintre cele două, iar Simo le-a câștigat pe primele două.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De cealaltă parte, poloneza de 24 de ani se află pentru prima oară în turul 3 al unui turneu de Grand Slam. De partea cealaltă, Simo și-a trecut două în palmares, unul chiar la All England Club, în 2019.

Simona Halep, sperietoare pentru Magdalena Frech, la Wimbledon 2022

”Sunt foarte fericită, dar vreau mai mult. Normal că mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară pentru turul 3, să ajung în optimi fără mari probleme. Știu că mă așteaptă un meci greu, pentru asta mă pregătesc.

Reclamă

E al treilea meci pe care îl jucăm. Am jucat în Australia în acest an și a fost un meci echilibrat. Sper ca de data asta eu voi trece prima linia de sosire”, a spus Frech, citată de polskieradio24.pl.

Simona Halep – Magdalena Frech 2-0 la directe

În turul al doilea, Magdalena Frech a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute și este cel mai bun rezultat înregistrat de jucătoarea din Polonia la Wimbledon.

Reclamă

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

Prima întâlnire a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

Kirsten Flipkens, cuvinte uriașe pentru Simona Halep

”Vreau să spun că o mulțime de emoții trec prin corpul meu, desigur. Da, pentru orice, există un sfârșit în viață și acum sunt pe cale să încep un nou capitol. Este un sentiment special. Am visat la o retragere ca azi.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost foarte aproape să iau un set de la o campioană ca Simona. Da, ai 36 de ani, ai trecut prin atât de multe în carieră, suișuri și coborâșuri și, da, a fost doar o modalitate perfectă pentru mine de a încheia.

Cred că îmi va lipsi interacțiunea cu fanii. După cum ați văzut acest rămas-bun pe care l-am trăit pe teren, ovație în picioare din partea tuturor fanilor de pe terenul 2, și cuvintele măgulitpare din partea Simonei… Cred că îmi va lipsi și adrenalina, concentrarea de pe teren”, a spus Flipkens, după eșecul cu Simona Halep.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”