Închide meniul

Simona Halep, în formă maximă înainte de duelul cu Magdalena Frech de la Wimbledon 2022: „Știu la ce să mă aștept!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 23:47

Simona Halep, în formă maximă înainte de duelul cu Magdalena Frech de la Wimbledon 2022: „Știu la ce să mă aștept!

Simona Halep a câștigat Wimbledon în 2019

Simona Halep, la Wimbledon / Profimedia

Simona Halep – Magdalena Frech este confruntarea care va avea loc în turul 3 la Wimbledon 2022. Românca e încrezătoare că poate să avanseze în optimile turneului londonez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Magdalena Frech s-au mai întâlnit până acum de două ori în circuit. ”Simo” conduce cu 2-0 la general, după ce și-a ”spulberat” adversara în întâlnirile directe.

Ce a spus Simona Halep despre duelul cu Magdalena Frech, din turul al treilea de la Wimbledon 2022

„E o revenire plăcută pentru că întotdeauna îmi place să joc la Wimbledon și e o atmosferă extraordinară. Mă bucur că am câștigat și că mai am șansa să joc aici. Nu știu dacă va fi diferit (n.r. jocul lui Frech) pentru că nu am jucat niciodată contra ei pe iarbă. Dar e un nou meci, am jucat contra ei și știu la ce să mă aștept. O să mă concentrez pe mine și o să încerc să joc mai bine decât astăzi”, a spus Simona Halep, conform eurosport.ro.

Prima întâlnire dintre Halep și Frech a avut loc în 2020, la Praga, turneu pe care Simona l-a și câștigat. Campioana noastră a câștigat în sferturile de finală cu 6-2, 6-0. Ultima întâlnire a avut loc anul acesta, în turul 1 la Australian Open. ”Simo” s-a impus cu 6-4, 6-3.

În turul al doilea, Magdalena Frech a învins-o pe slovaca Anna Karolina Schmiedlova (84 WTA), scor 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute și este cel mai bun rezultat înregistrat de jucătoarea din Polonia la Wimbledon.

Reclamă

”Simo” a învins-o pe Kirsten Flipkens, scor 7-5, 6-4, și continuă lupta pentru mult râvnitul trofeu pe care l-a câștigat în 2019.

Simona Halep, o nouă dedicație pentru Kirsten Flipkens

Simona Halep a avut un nou discurs superb la adresa lui Kirsten Flipkens, după meciul din turul al doilea la Wimbledon 2022. Campioana noastră a felicitat-o pe jucătoarea din Belgia pentru cariera în tenis. Flipkens se retrage din activitate după această partidă.

„Ce i-am spus la final rămâne între mine și ea, dar au fost cuvinte frumoase pentru că o admir foarte mult pentru ceea ce a făcut de-a lungul carierei. Îmi pare rău că se retrage, dar mă și bucur pentru ea pentru că există viață și după tenis și sunt convinsă că decizia asta o să o facă foarte fericită pentru că s-a chinuit și ea cu multe accidentări. A fost un meci frumos, din punctul meu de vedere, a jucat foarte bine, a fost dificil să îi răspund la jocul ei, la ruperea de ritm pe care a făcut-o destul de des și destul de mult în meciul acesta. Mă bucur că eu am fost ultima ei adversară”, a mai spus Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și