Închide meniul

Simona Halep, surprinsă de ceea ce a găsit la Paris. Motivul pentru care şi-ar fi dorit să rămână în Italia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2020, 14:59

Simona Halep, surprinsă de ceea ce a găsit la Paris. Motivul pentru care şi-ar fi dorit să rămână în Italia

Profimediaimages

Simona Halep, pregătită de Roland Garros

Sportiva noastră a obținut locul unu la Paris și în 2018 și pare extrem de aproape să repete performanța după un 2020 aproape fără greșeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, prima șansă la Roland Garros

Ador acest turneu. Este un pic frig, sinceră să fiu. Sper să mă obișnuiesc rapid. În rest, mă simt bine. Sunt încrezătoare. Voi încerca să dau tot ce am mai bun și să fiu pregătită la start. Este o diferență mare între Roma și Paris, cu siguranță

Este mai dificil atunci când temperatura e mai scăzută. Sunt 15 grade în minus. Însă condițiile sunt aceleași pentru toți, am o atitudine pozitivă. Sunt onorată de faptul că toți gândesc că eu sunt favorită la Roland Garros, însă nu privesc așa situația. Eu cred că sunt mai multe favorite”, a precizat numărul doi WTA.

Drumul Simonei Halep începe cu partida din primul tur cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA. În turul al doilea, am putea avea parte de un duel românesc pe zgura pariaziană. Astfel, Simona Halep s-ar putea întâlni pentru a doua oară de la reluarea tenisului cu Irina Begu.

În turul al treilea, Simona Halep ar putea da peste Amanda Anisimova. În timp ce în optimi poate juca cu finalista de anul trecut, Marketa Vondrousova.

Reclamă

În sferturi, Simona Halep se poate duela cu Kiki Bertens sau cu Johanna Konta, în timp ce în semifinale poate da peste Azarenka sau Serena Williams.

Asaltul final pentru locul 1 îl poate da în fața Karolinei Pliskova sau Garbinei Muguraza, jucătoare pe care le-a învins la Roma.

Posibilul traseu al Simonei Halep către locul 1 WTA

Turul 1: Sara Sorribes Tormo
Turul 2: Irina Begu
Turul 3: Amanda Anisimova
Optimi: Marketa Vondrousova
Sferturi: Kiki Bertens, Johanna Konta
Semifinale: Elina Svitolina, Serena Williams, Victoria Azarenka
Finală: Karolina Pliskova, Garbine Muguruza

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și