Închide meniul

Simona Halep, „tun financiar” după ce a ajuns în semifinale la Wimbledon 2022

Reclamă

Publicat: 7 iulie 2022, 19:13 / Actualizat: 7 iulie 2022, 22:37

Simona Halep, „tun financiar după ce a ajuns în semifinale la Wimbledon 2022

Simona Halep, uriaş "tun financiar" dat după calificarea în finala de la Wimbledon 2022

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a dat un adevărat „tun financiar” după ce a ajuns până în semifinale la Wimbledon 2022. Simo a ajuns pentru a treia oară în carieră în penultimul act de la All England Club. Simona Halep a pierdut partida cu Elena Rybakina, scor 3-6, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Simona Halep a câştigat suma de 624.642 de dolari. Aceasta a fost a 9-a semifinală de Grand Slam a carierei. Halep este pe locul 3 în clasamentul banilor câştigaţi din tenis, după surorile Williams.

Simona Halep, „tun financiar” după ce a ajuns în semifinalele la Wimbledon 2022

Prima în topul celor jucătoarelor cu cei mai mulţi bani câştigaţi din tenis este Serena Williams, cu 94,5 milioane de dolari. Ea deţine un record care nu va fi uşor de doborât în viitorul apropiat. Pe locul 2 este Venus Williams, cu 42,2 de milioane de dolari.

Elena Rybakina, prima reacție după ce a învins-o pe Simona Halep în semifinale la Wimbledon 2022

Elena Rybakina a avut o primă reacție după ce a învins-o pe Simona Halep și s-a calificat în finala de la Wimbledon 2022. Va fi pentru prima dată când jucătoarea din Kazahstan, de 23 de ani, va juca cu trofeul unui Grand Slam pe masă. Jucătoarea de pe locul 23 WTA a avut o evoluție senzațională pe terenul central de la All England Club. Rybakina a reușit rapid break-ul în primul set, s-a desprins la 3-0 și s-a impus cu 6-3 după 38 de minute de joc.

Recomandări
  • Simona Halep a trecut borna celor 40 de milioane de dolari câştigate din tenis
  • Simo joacă a doua finală de la Wimbledon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și