Închide meniul

Simona Halep va afla peste o săptămână când se vor relua turneele de tenis. Planul celor de la WTA și ATP

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 5:43

Simona Halep va afla peste o săptămână când se vor relua turneele de tenis. Planul celor de la WTA și ATP

AFP7 / Rob Prange via hepta

Simona Halep va afla peste o săptămână când se vor relua turneele de tenis. Planul celor de la WTA și ATP

  • Simona Halep va juca tenis din nou
  • Sportiva ar putea reveni în competiții din toamnă
  • Unde s-ar desfășura primele turnee de tenis

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, reprezentanții ATP și WTA s-au pus deja de acord ca tenisul să se reia cu câteva turnee în America de Nord. Astfel, Simona se poate pregăti pentru Marele Șlem de la US Open cu competițiile de la Washington, Toronto, Cincinnati și Winston-Salem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

ATP și WTA au și un plan ”B” dacă tenisul nu se va relua în America

Dacă pandemia de coronavirus nu încetează în America, atunci reprezentanții ATP și WTA vor să reia sezonul de tenis în Europa cu două competiții pe zgură. Este vorba de turneele de la Madrid și Roma, iar în septembrie ar avea loc Roland Garros, competiție care s-ar putea desfășura cu spectatori, potrivit lui Bernard Giudicelli, președintele Federației Franceze de tenis.

De asemenea, pe 18 iunie va avea loc o întâlnire cu antrenorii din ATP și WTA, pentru a se pune la dispoziție protocolul de călătorie pentru sportivi.

Reclamă

Simona Halep: ”Mi-am cumpărat un apartament mic”

Halep a dezvăluit că tenisul este un sport scump și este accesibil oricui, dar a spus și ce a făcut cu primii bani câștigați.

"Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi.

Reclamă

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Asta înseamnă un antrenor bun, chiar dacă e străin şi costă mai mult. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a spus Halep la podcastul BT Talks.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY 15:29 FotoNicolae Cristescu l-a făcut praf pe Cristiano Bergodi: „E vina lui, trebuie un şoc urgent! L-am văzut nervos, transfigurat! „ 15:00 UPDATEAl Ain – Al Hilal a fost reprogramat, din cauza condiţiilor meteo. Meciul se va juca miercuri, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Jocurile Olimpice 2024 • 16:37
Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”