Închide meniul

Situaţie inedită la Cincinnati! Una dintre rivalele Simonei Halep s-a retras pentru că nu a primit viză de intrare în SUA

Reclamă

Publicat: 17 august 2021, 8:31 / Actualizat: 17 august 2021, 9:52

Situaţie inedită la Cincinnati! Una dintre rivalele Simonei Halep s-a retras pentru că nu a primit viză de intrare în SUA

Anastasia Pavliucenkova s-a retras de la Cincinnati pentru că nu a primit viză de intrare în SUA

Profimedia

Anastasia Pavliucenkova, locul 17 WTA şi finalistă la ultima ediţie a French Open, a rămas blocată în Canada, unde a evoluat săptămâna trecută la turneul de Montreal şi unde a fost eliminată în turul al doilea, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Situaţie inedită la Cincinnati! Finalista Roland Garros nu a primit viză de intrare în SUA

Rusoaica nu a putut călători la Cincinnati pentru că nu i-a fost acordată viză de intrare în Statele Unite. Pavliucenkova speră că situaţia se va schimba rapid, astfel încât să poată concura în US Open, care începe la 30 august.

„Din păcate, trebuie să mă retrag de la Western&Southern Open. Sunt încă în Canada, îmi aştept viza pentru SUA. Speră că o voi obţine în curând şi voi fi ajunge la timp pentru US Open”, a scris ea pe reţelele de socializare.

Pavliucenkova era cap de serie numărul 16 la Cincinnati şi urma să joace în turul I, marţi, cu americanca Bernarda Pera, beneficiară a unui wild card.

Sportiva din Rusia a fost înlocuită pe tabloul principal de suedeza Rebecca Peterson, ca lucky loser.

Reclamă

Simona Halep va juca astăzi la Cincinnati

Sorana Cîrstea a avut un debut de coşmar în turneul de la Cincinnati. Ea a reuşit să câştige doar două game-uri contra lui Jil Teichmann.

Românca a fost învinsă cu scorul de 6-2, 6-0 de jucătoarea elveţiană aflată pe locul 65 WTA şi beneficiară a unui wild card. Cîrstea va primi un premiu de 12.385 de dolari şi un punct WTA.

La acest turneu este prezentă şi Simona Halep, locul 14 mondial şi cap de serie numărul 12. Simo o va întâlni, marţi, în primul tur, pe sportiva poloneză Magda Linette, locul 44 mondial. Meciul va începe de la 18:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și