Închide meniul

Sorana Cîrstea a fost atacată dur, după eliminarea de la Wimbledon

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 iulie 2023, 19:44

Sorana Cîrstea a fost atacată dur, după eliminarea de la Wimbledon

Sorana Cîrstea a fost atacată dur

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a fost atacată dur, după eliminarea de la Wimbledon. Jucătoarea din Târgoviște a fost „taxată” din nou, după comentariul catalogat drept homofob, care a fost făcut înainte de start-ul turneului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul al 3-lea al turneului de la Wimbledon. Românca a pierdut partida cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, cu scorul de 6-2, 6-2 și a ratat astfel calificarea în optimile competiției din Marea Britanie.

Sorana Cîrstea a fost atacată dur. Val uriaș de ironii la adresa româncei

După eliminarea de la Wimbledon, Sorana Cîrstea a fost atacată cu un val uriaș de ironii și critici. Comentariile negative au venit ca un răspuns la comentariile sportivei, care se află, în momentul de față, în mijlocul unei situații controversate.

„A fost prea feminină Maia pentru ea”, „Dacă era mai ‘bărbată’ nu se făcea de râs în halul ăsta”, „Acum are mai mult timp să se ocupe de Instagram” sau „Talent cu carul, dar fără psihic de campioană”, au fost o parte din comentariile negative, potrivit gsp.ro.

Sorana Cîrstea, scandal uriaş pe Twitter! Mesajul de la care a pornit totul. „E atât de dezgustător. E un motiv s-o urăşti”

Sorana Cîrstea a fost implicată într-un scandal uriaş pe Twitter. Zeci de oameni au avut reacţii vehemente la adresa jucătoarei noastre, după un mesaj considerat nepotrivit. Sori a fost insultată, iar la adresa ei au fost folosite cuvinte teribile.

Reclamă

„Faceți bărbații din nou masculini, faceți femeile din nou feminine, faceți copiii din nou inocenți!”, a fost mesajul postat la Instastory de româncă. În urma lui, au fost multe reacţii prin care Cîrstea a fost făcută praf.

„E atât de dezgustător… E un motiv întemeiat s-o urăști. Ce înseamnă să-i faci pe copii inocenți din nou? Să putrezești în iad!”, a fost cel mai dur mesaj.

„Sorana Cîrstea e din nou un gunoi”, „Sorana Cîrstea e homofobă”, „Cum ar fi s-o facem pe Sorana Cîrstea să se ducă înapoi la școală?”, „Sorana ești un gunoi, având în vedere ce ai postat!”, au fost cuvintele oribile folosite la adresa sportivei noastre.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana a primit şi mesaje pozitive pe reţelele de socializare. „Bravo, Sorana!”, „O postare de bun simţ şi necesară”, sau „Toţi cei care suntem normali gândim la fel” au fost reacţiile de pe Twitter.

Ion Ţiriac jr., un nou mesaj în scandalul momentului!

Ion Ţiriac jr. a publicat un nou mesaj în scandalul momentului. Sorana Cîrstea a fost jignită incalificabil, iar Ion Ţiriac jr. reacţionase prompt.

Acum el a mai transmis un mesaj. Ion Ţiriac jr. nu s-a ferit de cuvinte. O postare a celei mai bine clasate tenismene din România a stârnit, recent, reacţii violente.

„Cu dedicație pentru cei fără creier”, a scris Ion Ţiriac jr., în descrierea unei imagini care arată un tricou cu mesajul „Bărbat alb, heterosexual, republican”.

Ion Ţiriac jr. i-a luat, recent, apărarea Soranei Cîrstea după ce aceasta a fost jignită incalificabil.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și