Închide meniul

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3! România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 iulie 2023, 14:35

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3! România a rămas fără reprezentante în turneul de simplu

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3

Sorana Cîrstea a fost învinsă de Beatriz Haddad Maia / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea a fost eliminată în turul 3 al turneului de Grand Slam. Românca în vârstă de 33 de ani a pierdut confruntarea cu Beatriz Haddad Maia şi a ratat calificarea în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sori” nu a avut nicio şansă în faţa sportivei din Brazilia. A fost depăşită la toate capitolele şi a cedat în minimum de seturi. România a rămas astfel fără reprezentante în turneul de simplu.

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea, eliminată în turul 3

Sorana Cîrstea câştigase trei dintre precedentele patru meciuri directe cu Beatriz Haddad Maia. Din păcate, de această dată nu a avut replică la jocul adversarei. Sorana a fost condusă cu 3-0 în primul set, după ce şi-a pierdut de două ori serviciul. A cedat setul cu 2-6, după 53 de minute.

Haddad Maia a dominat copios şi în actul secund şi s-a distanţat rapid la 4-0. S-a impus în cele din urmă cu 6-2 şi a obţinut calificarea în optimi. În turul următor se va duela cu câştigătoarea meciului Katie Boulter – Elena Rybakina.

Cîrstea s-a oprit pentru a 5-a oară în turul 3 de la Wimbledon. Va primi 130 de puncte WTA şi 131.000 de lire sterline (n.r. 153.000 de euro).

Reclamă

Sorana Cîrstea, dezvăluiri emoţionante despre tatăl ei

La Londra, Sorana Cîrstea a fost susţinută de tatăl ei. Jucătoarea din Târgovişte a vorbit despre relaţia pe care o are cu părinţii săi şi a dezvăluit cât de importantă a fost susţinerea lor în cariera sa.

Da, este aici tatăl meu. A izbutit să ajungă în ciuda programului infernal pe care îl are la muncă. Muncește extrem de mult și, în general, este foarte ocupat. Dar a reușit să vină la Wimbledon. Mă bucur pentru că este un turneu special, deosebit, unic. Îi face și lui mare plăcere să mă vadă jucând, mai ales la Wimbledon.

Nu! Nu mai țin minte de când nu m-a văzut jucând live. Însă familia mea muncește foarte mult. Sunt niște oameni extrem de truditori. Au încercat tot timpul să îmbine totul, pe lâgnă muncă și o evadare repezită. Apreciez atât de mult că tatăl meu a făcut efortul să fie lângă mine aici la Wimbledon. Mă bucur că pot să împărtășesc momente și victorii frumoase alături de tata.

Reclamă 4 / 0/3

Ai mei au o mică afacere cu o făbricuță de înghețată. Au ceva angajați și sunt genul de oameni foarte sufletiști. Colaboratorii sunt pentru ei ca o familie, sunt tot timpul în producție, au repsonsabilități. Eu vin dintr-o familie de oameni muncitori, cum sunt atât de multe familii în România. Cred eu că mi-au inoculat niște valori frumoase, cu atât mai mult, corecte.

Tata este eroul meu. Iubesc absolut tot ce face și am învățat foarte multe de la el. Tata este modelul meu uman în afara terenului de tenis”, a declarat Sorana Cîrstea, potrivit prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și