Închide meniul

Sorana Cîrstea, în semifinale la Strasbourg! Victorie impresionantă contra unei favorite: „Mi-e ruşine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 14:13 / Actualizat: 27 mai 2021, 18:31

Sorana Cîrstea, în semifinale la Strasbourg! Victorie impresionantă contra unei favorite: „Mi-e ruşine!

Profimedia

Sorana Cîrstea, victorie uriașă la Roland Garros

Sorana Cîrstea, locul 61 WTA, s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de categorie WTA 250 de la Strasbourg, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, în semifinale la Strasbourg

Ea a învins-o, în optimi, cu scorul de 6-2, 6-1, pe chinezoaica Shuai Zhang, locul 45 WTA şi cap de serie numărul 6, după un meci care a durat 61 de minute.

Cîrstea ar fi trebuit să joace în sferturi cu Bianca Andreescu, dar jucătoarea canadiană s-a retras din competiţie după ce a câştigat meciul ei din optimi. Astfel, sportiva din Târgovişte trece direct în semifinale.

În penultimul act, Cîrstea va evolua cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 43 WTA şi cap de serie numărul 4, sau cu poloneza Magda Linette, lcoul 48 WTA şi cap de serie numărul 8.

Reclamă

Pentru că Sorana Cîrstea va juca în semifinale la Strasbourg, ea va fi recompensată cu un premiu de 8.145 de euro, dar şi cu 110 puncte WTA.

Sorana Cîrstea: „Mi-e ruşine”

”A mers totul, a fost o zi foarte bună pentru mine. Te simți norocoasă când ai o astfel de zi. Le mulțumesc spectatorilor, înseamnă foarte mult pentru noi, jucătoarele, să-i avem în tribună, în sfârșit, după un an de pauză.

Într-adevăr, este un meci mai puțin pentru mine, dar îi doresc tot binele Biancăi (n.r. Andreescu), sper să facă meciuri bune în continuare”, a spus Sorana la finalul meciului de astăzi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a fost invitată să adreseze şi câteva cuvinte în limba franceză. ”Vorbesc puțin franceza, dar mi-e rușine”, a replicat Cîrstea.

Sorana Cîrstea a învins-o în primul tur pe Venus Williams

La Strasbourg, Sorana a trecut şi de Venus Williams. Românca în vârstă de 31 de ani a obţinut o victorie uriaşă în meciul disputat în primul tur. Scorul final a fost 6-1, 2-6, 6-1.

Sorana a ratat turneul de la Roma, din cauza unei accidentări suferite la competiţia de la Madrid. „Nu pot juca la Roma din cauza unei accidentări pe care am suferit-o la Madrid. Sunt tristă că am părăsit Madrid Open atât de repede, dar aşa este în viaţă. Vă mulţumesc tuturor, mereu va fi turneul meu favorit!„, a transmis Sorana la începutul lunii.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și