Închide meniul

Sorana Cîrstea, înfrâgere-șoc înainte de Roland Garros! Românca, învinsă de locul 348 mondial

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 mai 2022, 16:50

Sorana Cîrstea, înfrâgere-șoc înainte de Roland Garros! Românca, învinsă de locul 348 mondial

Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur de la Strasbourg

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea, înfrâgere-șoc înainte de Roland Garros! Jucătoarea româncă a fost învinsă de Ekaterina Makarova, rusoaica aflată pe locul 348 în clasamentul WTA. Sorana a pierdut cu 6-1, 3-6, 2-6 și a părăsit turneul de la Strasbourg încă din primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înfrângerea surprinzătoare a Soranei Cîrstea (27 WTA) a venit cu 5 zile înainte de Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Sorana Cîrstea, înfrângere-șoc împotriva locului 348 WTA!

Sorana și-a adjudecat fără emoții primul set al meciului cu Ekaterina Makarova, scor 6-1, și părea să se îndrepte către o victorie rapidă. Din păcate, planurile jucătoarei noastre au fost complet date peste cap.

Makarova a avut o revenire spectaculoasă și a împins meciul în decisiv, reușind două break-uri în setul secund. Sorana s-a prăbușit complet în decisiv, pierzând cu 6-2 și fiind eliminată încă din primul tur al turneului de la Strasbourg.

Sorana Cîrstea era favorită clară în meciul cu rusoaica, cu o cotă insignifiantă de 1.03. De cealaltă parte, Makarova a primit cota 12 din partea bookmakerilor. În turul următor, jucătoarea aflată pe locul 348 WTA va evolua cu franţuzoaica Oceane Dodin, locul 94 WTA.

Reclamă

În clasamentul live WTA, Sorana ocupă locul 26, cu 1670 de puncte.

Câți bani va încasa Sorana Cîrstea, după ce a fost eliminată de numărul 348 mondial

Și Gabriela Ruse a fost eliminată în primul tur la Strasbourg, de Bernarda Pera (122 WTA) cu scorul de 5-7, 4-6. Jucătoarele eliminate în prima manşă primesc 2.286 de euro şi câte un punct WTA.

România nu mai este reprezentată de nicio jucătoare la simplu, la Strasbourg.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Sorana Cîrstea și celelalte jucătoare românce se pregătesc pentru Roland Garros, turneu care va începe pe 22 mai.

Simona Halep visează să câştige Roland Garros

Simona Halep visează să câştige Roland Garros pentru a doua oară în carieră. Campioana noastră s-a impus pe zgura din Paris, în 2018, după o finală de trei seturi cu Sloane Stephens. Colaborarea cu Patrick Mouratoglou o face din nou să se gândească la noi performanţe uimitoare.

„Voi avea întotdeauna amintiri plăcute de la titlul cucerit în 2018, pentru că a fost primul meu Grand Slam şi totdeauna am visat să câştig Roland Garros. A fost o atmosferă extraordinară, mulţi fani m-au încurajat şi m-am simţit bine. Nu voi uita niciodată acel moment.

Dacă voi câştiga din nou, va fi un nou moment special, pentru că de fiecare dată câştigi un Grand Slam este foarte special. Am 30 de ani şi nu mai pun presiune pe mine. Dar de aceea sunt aici şi muncesc mult pentru că visez să câştig din nou. Vom vedea dacă se va întâmpla”, a spus Simona Halep, citată de eurosport.com.

Pe lângă trofeul din 2018, Simona Halep a mai disputat două finale la Roland Garros, în 2014 şi în 2018, pierdute în faţa Mariei Sharapova şi a Jelenei Ostapenko. La ultima participare, în 2020, ea era eliminată în optimi de Iga Swiatek, 1-6, 2-6.

Simona Halep visează să câştige Roland Garros: „Simt că sunt sănătoasă, în sfârşit!”

Simona Halep a disputat şase meciuri pe zgură, în 2022, reuşind 4 victorii spectaculoase, cu Zhang, Badosa şi Gauff la Madrid şi una cu Alize Cornet, la Roma. Simo face un anunţ extrem de important înainte de Roland Garros.

„Am încredere şi simt că sunt sănătoasă. În sfârşit! Nu mai am probleme acum cu accidentările. Sunt foarte fericită să fiu din nou pe teren. De-abia aştept să joc toate meciurile, pentru că vreau să îmi îmbunătăţesc jocul.

Reclamă

Roland Garros este turneul meu favorit şi să simt foarte bine când vin aici. Va fi diferit, pentru că anul trecut nu am jucat, deci vom vedea. Am nevoie de timp pentru a-mi recăpăta încrederea şi mai multe meciuri. Sper să îmi regăsesc forma pentru că este turneul cel mai important pentru mine”, a mai spus Simona.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și