Închide meniul

Iga Swiatek, copleşită de emoţii. Prima reacţie după victoria uriaşă în faţa Simonei Halep. "Este un vis împlinit!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2020, 10:43

Iga Swiatek, copleşită de emoţii. Prima reacţie după victoria uriaşă în faţa Simonei Halep. "Este un vis împlinit!"

Profimediaimages

Iga Swiatek a eliminat-o pe Simona Halep

Jucătoarea din Polonia s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam. Putea ajunge în aceeaşi fază a competiţiei şi anul trecut, dar a fost eliminată chiar de Halep. Din păcate, şi-a luat acum revanşa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iga Swiatek – Simona Halep 6-1, 6-2

"Este victoria mea favorită…mereu mi-a plăcut să joc aici. Când eram junioară, aveam 15 ani şi jucam împotriva sportivelor mai în vârstă, am ajuns în sferturile de finală. Această săptămână înseamnă un vis împlinit pentru mine şi sper că va continua!", a declarat Iga Swiatek, pe teren, imediat după ce a învins-o pe Simona.

Aflată pe locul 53 WTA, Swiatek nu i-a dat nicio şansă Simonei şi a încheiat meciul după numai o oră şi 9 minute. A câştigat cu 6-1, 6-2 şi a încheiat seria de 17 victorii pe care o avea Halep.

Nu este prima surpriză produsă de Iga la această ediţie de la Roland Garros. În tururile precedente le-a eliminat pe Marketa Vondrousova, Su-Wei Hsieh şi Eugenie Bouchard.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și