Închide meniul

Sorana Cîrstea, lăudată de Caroline Garcia, după duelul de la Miami: „M-a pasat într-un mod incredibil”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 martie 2023, 17:54

Sorana Cîrstea, lăudată de Caroline Garcia, după duelul de la Miami: „M-a pasat într-un mod incredibil

Sorana Cîrstea, lăudată de Caroline Garcia, după duelul de la Miami

Sorana Cîrstea, în timpul meciului cu Caroline Garcia / Profimedia Images

Sorana Cîrstea a fost lăudată de Caroline Garcia, după meciul de la Miami, adjudecat de româncă, după un convingător 6-2, 6-3. A fost a doua victorie pentru Sori în faţa câştigătoarei Turneului Campionilor, în numai 9 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garcia a dezvăluit cum a fost depăşită de Sorana, mai ales la venirile de la fileu şi cu un serviciu imprevizibil. Duelul a durat o oră şi 17 minute, iar pentru Sorana urmează partida din turul 3 contra Karolinei Muchova.

Sorana Cîrstea, lăudată de Caroline Garcia, după duelul de la Miami

„Am făcut un meci inconstant, în condiții diferite. Am mers de multe ori la fileu, dar ea m-a pasat într-un mod incredibil, mai ales cu reverul. Am încercat să schimb ceva la acest capitol. Nu am putut să citesc serviciul ei.

Mai presus de orice, am încercat să fac un joc solid și să încerc să îi ofer mai puține puncte față de meciul precedent, dar nu am reușit să fiu constantă. A fost complicat să am un plan de joc în minte care nu a funcționat, iar tenisul nu te iartă dacă nu te poți concentra la toate punctele”, a spus Garcia, pentru L’Equipe.

Sorana Cîrstea, în turul 3 la Miami

Sorana Cîrstea s-a calificat, vineri, în 16-imile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 de la Miami, trecând în turul doi de favorita 5, sportiva franceză Caroline Garcia (4 WTA).

Reclamă

Cîrstea s-a impus cu scorul de 6-2, 6-3, într-o oră şi 17 minute. Sorana Cîrstea a trecut de Caroline Garcia şi în urmă cu nouă zile, în optimile de la Indian Wells.

La Miami Open, românca o va întâlni în faza următoare pe sportiva din Cehia Karolina Muchova, numărul 55 mondial.

Prin calificarea în 16-imi, Cîrstea şi-a asigurat un premiu de 55.770 de dolari şi 65 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana o poate depăşi pe Simona Halep în ierarhia mondială

Sorana Cîrstea o va depăși pe Simona Halep, în clasamentul WTA, la finalul săptămânii viitoare, dacă se va impune la turneul de la Miami. Misiunea pare una extrem de grea la prima vedere, dar victoriile cu Caroline Garcia o fac să spere pe Sori la primul trofeu după doi ani de așteptare.

Sorana Cîrstea se află deja în turul al treilea la Miami, acolo unde se va duela cu Karolina Muchova. În clasamentul LIVE, Sorana a urcat deja 12 poziții după cele două victorii de la Miami și a ajuns pe locul 62.

De cealaltă parte, Simona Halep, care este suspendată provizoriu din circuit, unde a fost prezentă ultima oară la US Open 2022, a căzut până pe locul 25, o poziție pe care nu o mai atinsese din 2012, înainte de a-și face un nume în tenisul mondial.

Pentru a deveni românca de pe cel mai bun loc în clasamentul mondial, Sorana are nevoie de o victorie la Miami. Astfel, ea va ajunge la 1828 de puncte, față de cele 1565 pe care le mai deține Simo, în acest moment.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea – Caroline Garcia 6-2, 6-3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și