Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a calificat în semifinale la Miami: „Am rămas fără cuvinte! A fost o zi excelentă pentru mine”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 martie 2023, 21:48

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a calificat în semifinale la Miami: Am rămas fără cuvinte! A fost o zi excelentă pentru mine”

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a calificat în semifinale la Miami

Sorana Cîrstea / Profimedia

Sorana Cîrstea a oferit prima reacție după ce s-a calificat în semifinale la Miami. Sportiva noastră a avut o nouă prestație extraordinară și a eliminat-o pe Aryna Sabalenka, locul 2 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sori” a jucat un tenis superb, cu foarte puține greșeli neforțate și a câștigat meciul în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce s-a calificat în semifinale la Miami: „Am rămas fără cuvinte! A fost o zi excelentă pentru mine”

„Am rămas fără cuvinte. Știam că va fi un meci foarte greu, Aryna lovește foarte puternic. Sunt foarte mulțumită de evoluția mea astăzi. Oamenilor le place să țină cont de ani, vârstă, dar eu nu dau importanță acestor aspecte. Caut să muncesc cât mai bine, să lucrez cu antrenorul meu. Am început în Decembrie și până acum ne merge extraordinar.

Nu cred că sunt definită de numere. Cel mai important e să muncesc din greu. A fost o atmosferă incredibilă astăzi, mi-a plăcut mult să fiu aici, m-am bucurat de sprijinul celor aici. M-am bucurat să văd steagul României aici, înseamnă foarte mult pentru mine. A fost o zi excelentă pentru mine și sunt recunoscătoare tuturor celor care au venit în tribună”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul meciului, potrivit digisport.ro.

În semifinale, Soranaa Cîrsteaa o va întâlni pe câştigătorea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (Rusia, 18 WTA) şi Petra Kvitova (Cehia, 12 WTA).

Reclamă

Câţi bani va câştiga Sorana Cîrstea după calificarea în semifinale la Miami Open. Românca şi-a asigurat un cec uriaş!

Se ştie câţi bani va câştiga Sorana Cîrstea după calificarea în semifinale la Miami Open 2023. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani a reuşit o nouă victorie spectaculoasă şi este la doi paşi de trofeu. A învins-o pe Aryna Sabalenka, a doua favorită a competiţiei cu premii în valoare de 8.800.000 de dolari.

„Sori” a dominat meciul jucat împotriva campioanei de la Australian Open. A început perfect, cu break, şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. Cîrstea a avut 2-0 şi în startul actului secund. Chiar dacă a avut emoţii după ce Sabalenka a trecut la conducere, a reuşit să revină şi să se impună cu 6-4 şi în cel de-al doilea set.

Înaintea meciului din sferturile turneului de la Miami, Soranei Cîrstea îşi asigurase nu mai puțin de 184.465 de dolari şi 215 puncte WTA. După ce a reuşit surprisa şi cu Sabalenka, reprezentanta noastră a dat un adevărat „tun” financiar.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru accederea în semifinalele competiţiei din Florida, Cîrstea va primi 352.635 de dolari şi 390 de puncte WTA. Campioana va încasa 1.262.220 de euro! Sorana va face un salt important şi în circuitul mondial. Românca urcă până pe locul 41 WTA. În momentul de faţă este pe locul 74 mondial.

În semifinalele de la Miami Open, Sorana se va duela cu câştigătoarea meciului dintre Ekaterina Alexandrova (18 WTA) şi Petra Kvitova (12 WTA).

Până să ajungă la Miami Open, Sorana Cîrstea câştigase 7.778.860 de dolari în întreaga carieră.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și