Închide meniul

Roland Garros 2021 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminare: „Nu am jucat la cel mai bun nivel!” Ce a spus despre momentul-cheie din meciul cu Tamara Zidansek + Ce planuri are românca

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 18:51

Roland Garros 2021 | Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminare: „Nu am jucat la cel mai bun nivel! Ce a spus despre momentul-cheie din meciul cu Tamara Zidansek + Ce planuri are românca

Profimedia

Sorana Cîrstea, eliminată de Tamara Zidansek în optimile de finală de la Roland Garros

Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Roland Garros. Românca a părăsit zgura de la Paris în optimile de finală. Tamara Zidansek a învins-o, scor 7-6, 6-1, la capătul unui meci care a durat 1 oră şi 26 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea, prima reacţie după eliminarea de la Roland Garros: „Nu am profitat!”

„A fost o zi nu foarte grozavă din partea mea. Nu am jucat la cel mai bun nivel. În primul set am avut șanse, am reușit să am acea minge de set, de care nu am profitat. Acolo a fost un moment cheie. În tiebreak am avut câteva greșeli pe care în mod normal nu le fac. Asta m-a costat primul set.

În al doilea set, ea a jucat foarte bine, dar pe un joc slab al meu. Îmi asum, nu am reușit să joc ceea ce aveam în plan, ceea ce pregătisem. Sunt zile și zile, e normal, nu a fost o zi prea reușită pentru mine. Am pierdut pe mâna mea. Am avut un sezon de zgură foarte bun, un turneu bun per total la Paris, chit că azi nu a fost cea mai reușită zi. Am 12 victorii în acest sezon de zgură, e clar că e un sezon bun”, a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport.

Sorana Cîrstea se pregăteşte pentru Wimbledon

După Roland Garros, Sorana se va pregăti pentru Wimbledon, turneu programat în perioada 28 iunie – 10 iulie.

”Acum sunt încântată pentru sezonul de iarbă. Anul trecut l-am ratat, acum abia aștept Wimbledon. Probabil voi sări prima săptămână de iarbă, mă voi odihni și voi juca un turneu înainte de Wimbledon și apoi la Wimbledon”, a mai spus românca, potrivit sursei citate.

Reclamă
Citește și:

Sorana Cîrstea, salt uriaş în clasamentul WTA. Câţi bani va încasa după parcursul de la Roland Garros

Meciul din optimile de finală de la Roland Garros, dintre Sorana Cîrstea şi Tamara Zidansek, s-a terminat cu victoria slovenei în două seturi: 7-6, 6-1.

Cîrstea a condus cu 5-4 şi a avut o şansă de a câştiga primul set. Zidansek s-a impus până la urmă în tie-break, iar actul secund a fost fără istoric.

Sorana pleacă acasă cu un cec de 170 de mii de euro, cel mai mare premiu al carierei. Cea mai bună performanţă la Paris rămâne cea din 2009, când a ajuns până în sferturile de finală. Cîrstea va reveni printre primele 50 de jucătoare ale lumii, pe locul 45, după parcursul de la Roland Garros. În acest sezon, ea a câştigat trofeul la Istanbul şi a jucat finala la Strasbourg.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și