Închide meniul
Foto

Sorana Cîrstea s-a relaxat la un meci de NBA înainte să îşi afle adversara din turul doi la Miami Open. A fost înconjurată de staruri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 martie 2022, 9:22

Sorana Cîrstea s-a relaxat la un meci de NBA înainte să îşi afle adversara din turul doi la Miami Open. A fost înconjurată de staruri

Sorana Cîrstea, ajutată de antrenorul lui Novak Djokovic la Roland Garros 2022

Sorana Cîrstea, bucurie în timpul unui meci / Hepta

Sorana Cîrstea (27 WTA) şi-a aflat adversara din turul doi de la Miami Open. Se va duela cu chinezoaica Shuai Zhang (43 WTA), în faţa căreia are amintiri plăcute. Românca de 31 de ani, eliminată de Simona Halep de la Indian Wells, se simte excelent în Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sori” s-a bucurat de timpul liber şi a fost prezentă la un meci din NBA. A urmărit confruntarea pierdută de Miami Heat cu Golden State Warriors, scor 104-118.

„Sori”, în tribunele unui meci din NBA. Mesajul româncei înainte de a juca la Miami Open

Am iubit atmosfera din această seară, de la meciul celor de la Miami Heat. Este atât de diferit faţă de tenis, dar atât de plăcut„, a transmis Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea, la Miami Heat – Golden State Warriors 104-118

Jucătoarea de tenis din România a făcut mai multe poze şi a ţinut să le transmită fanilor că este „dependentă de sport„. În sală au fost prezente mai multe staruri din sportul mondial. Matteo Berrettini şi-a făcut poză lângă Usain Bolt. Şi Paula Badosa, ocupanta locului 6 WTA, a stat în tribună.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ATP Tour (@atptour)

Sorana Cîrstea – Shuai Zhang, în turul doi la Miami Open

Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 24, va evolua direct în turul doi la Miami Open cu sportiva chineză Shuai Zhang, locul 43 mondial.

Zhang a beneficiat în primul tur de abandonul sportivei Clara Tauson din Danemarca, 19 ani şi locul 40 WTA, la scorul de 6-4, 4-6, 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Cîrstea conduce în întâlnirile directe cu Zhuang, scor 2-0, ultimul meci având loc în 2021, la Strasbourg, anunţă news.ro. În turul doi la Miami mai evoluează Simona Halep, Irina Begu şi Gabriela Ruse.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și