Închide meniul

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a fost învinsă clar de Simona Halep, la Indian Wells

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 martie 2022, 7:46

Sorana Cîrstea, prima reacție după ce a fost învinsă clar de Simona Halep, la Indian Wells

Sorana Cîrstea, în primul tur la US Open

Getty Images

”Mulțumesc, Indian Wells! Este întotdeauna o plăcere să fiu aici. Doar în sus în fiecare săptămână. Acum, ne întoarcem la antrenamente și zburăm spre Miami”, a scris Sorana Cîrstea, pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

Sorana avea șansa să devină prima rachetă a României, dacă ar fi învins-o pe Simona. Nu a fost cazul, iar Halep a și egalat-o la nivelul întâlnirilor directe, acolo unde scorul este acum 2-2.

Simona Halep – Petra Martic, din sferturile de finală de la Indian Wells

După eliminarea Soranei, Simona Halep a rămas singura româncă de pe tabloul de la Indian Wells. Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, va evolua, miercuri noapte, contra croatei Petra Martic, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells.

Meciul este primul de pe terenul central, nu mai devreme de ora locală 15.00, ora 00.00 la Bucureşti.

Reclamă

Simona Halep – Petra Martic | Situația la ”directe”

Halep conduce cu 2-1 în întâlnirile directe cu Martic, după 6-4, 6-7 (5), 6-3, tot la Indian Wells, în sferturi, în 2018, 6-4, 6-2, la Guangzhou, în turul I, în 2015 şi 3-6, 7-5, 5-7, în optimi, la Copenhaga, în 2011.

Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Indian Wells a fost în 2015, când românca a câștigat trofeul. Atunci, Simo a revenit uluitor în finala cu sârboaica Jelena Jankovic 2-6, 7-5, 6-4.

Simona Halep, bilanţ uluitor după victoria cu Sorana Cîrstea

„Simo” a câştigat duelul din optimi, cu conaţionala sa, şi s-a calificat în sferturile de la Indian Wells. În urma acestui succes, aceasta a ajuns la a 18-a victorie la rând în faţa unei sportive din România.

Reclamă 4 / 0/3

În urma succesului cu Sorana Cîrstea, Simona a ajuns la 18 victorii în faţa adversarelor din România. În 2010, Sorana Cîrstea o învingea pe Simona Halep, în calificările de la Cincinnati şi trecea la conducere la directe, 2-1.

Cel mai des a întâlnit-o în ultima perioadă pe Elena Ruse, pe care a bătut-o de trei ori, fără să piardă niciun set, la Cluj Napoca 2021, Melbourne Summer Set 1 2022 şi Dubai 2022.

O altă jucătoare din România care a făcut cunoştinţă cu forţa Simonei este Irina Begu. Simo o conduce cu 8-0 la directe, şi a pierdut un singur set, 0-6, la Madrid 2016.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea a avut o primă reacție după ce a fost eliminată de la Indian Wells
  • Sorana Cîrstea – Simona Halep 1-6, 4-6

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și