Închide meniul

Sorana Cîrstea va participa în premieră la Transylvania Open

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2023, 14:20

Sorana Cîrstea va participa în premieră la Transylvania Open

Wimbledon 2023 | Sorana Cîrstea a oferit prima reacție, după victoria cu Jelena Ostapenko

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia Images

Sorana Cîrstea va participa în premieră la Transylvania Open! Ocupanta locului 36 mondial va juca pentru prima dată la turneul de categorie WTA 250, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 16-22 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi-au anunţat prezenţa şi Ana Bogdan (locul 61 WTA) şi Jaqueline Cristian (locul 133 WTA), participante la ambele ediţii de până acum ale Transylvania Open.

Sorana Cîrstea va participa în premieră la Transylvania Open

”Suntem mai mult decât fericiţi că ne vom bucura şi anul acesta de Transylvania Open. Am dus o adevărată luptă pentru a păstra acest turneu la Cluj, pentru că, iniţial, oficialii WTA au anunţat întoarcerea în calendarul competiţional a turneelor din China.

Iar asta ar fi încheiat povestea competiţiei care s-a bucurat de un mare succes, atât din partea publicului, cât şi a jucătoarelor, care ne-au desemnat ca fiind cel mai bun turneu WTA 250 din lume. Toate aceste aprecieri ne-au motivat şi am reuşit în final să găsim o soluţie pentru a continua. Aşa că, aşteptăm fanii tenisului din România, în număr cât mai mare, în Cluj, la Transylvania Open, în 16-22 octombrie.

Mai ales că avem jucătoare valoroase de la noi din ţară care ne-au anunţat deja că vor să participe la turneu: Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian. Ne aşteaptă o nouă competiţie puternică şi un turneu magic”, a declarat Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA250.

Reclamă

Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, pe două terenuri de joc şi vor debuta cu două zile de calificări, în 14 octombrie. La această a treia ediţie a turneului, 16 jucătoare vor juca în calificări, 32 de jucătoare vor concura la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA şi premii în valoare de 259.000 dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu Vezi toate știrile
Citește și