Închide meniul

Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai. A revenit de la 2-6, 1-5 şi a salvat 6 mingi de meci

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 februarie 2024, 15:04

Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai. A revenit de la 2-6, 1-5 şi a salvat 6 mingi de meci

Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai

Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai - Profimedia Images

Sorana Cîrstea a obţinut o victorie incredibilă la Dubai. Românca s-a impus în duelul din sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 1000 în faţa Marketăi Vondrousova, cu 2-6, 7-6 (1), 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a fost condusă cu 2-6, 1-5 şi a revenit senzaţional: a salvat 6 mingi de meci în setul secund şi a împins duelul în decisiv, acolo unde s-a impus cu 6-2.

Sorana Cîrstea, victorie absolut incredibilă la Dubai

În setul doi, Sorana a reuşit o revenire spectaculoasă. Ea era condusă cu 5-1, dar a reuşit să egaleze şi să se impună cu la tie-break, scor 7-6 (1). Meciul a durat două ore şi 41 de minute.

În semifinale, Sorana va evolua contra italiencei Jasmine Paolini, locul 26 mondial. Aceasta a profitat de abandonul Elenei Rybakina, ocupanta numărului 4 mondial.

Aceasta va fi a treia întâlnire directă între cele două sportive. Italianca le-a câştigat pe primele două, în 2021, la Portoroz, 6-4, 4-6, 6-1, şi în 2023, la Roland Garros, 7-5, 2-6, 6-2.

Reclamă

Pentru accederea în semifinale, Cîrstea va primi 158.944 de dolari şi 390 de puncte WTA.

Sorana Cîrstea s-a mutat şi ea din România! Tenismena a anunţat că locuieşte la Dubai

Sorana Cîrstea a decis să se stabilească şi ea în Dubai (cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite), acolo unde s-a mutat şi Simona Halep.

”Foarte puțini știu că locuiesc la Dubai, stau la o oră distanță și am ales să stau acasă săptămâna asta. Înseamnă mult să fiu acasă, să fiu cu gândurile mele și să dau TV-ul pe română.

Reclamă 4 / 0/3

E minunat. Nu am șansa să fac asta mult timp, așa că o să profit de avantaj săptămâna asta”, a declarat Sorana Cîrstea la finalul partidei cu Caroline Garcia, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și