Închide meniul
VIDEO

Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. Iga Swiatek şi Dominic Thiem s-au impus în meciurile zilei!

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 21:19

Spectacol total la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. Iga Swiatek şi Dominic Thiem s-au impus în meciurile zilei!

Iga Swiatek promite spectacol la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY

Iga Swiatek este liderul WTA / Profimediaimages

  • World Tennis League este în direct pe AntenaPLAY
  • Iga Swiatek şi Dominic Thiem s-au impus în duelurile zilei

Spectacolul a fost grantat şi astăzi la World Tennis League 2022. Trei meciuri au fost programate în competiţia care poate fi urmărită în direct pe AntenaPLAY. Startul s-a dat la ora 16:00, cu meciul de dublu dintre perechea Alexander Zverev/Elena Rybakina şi Sania Mirza/Felix Auger-Aliassime, meci extrem de echilibrat, înheiat în super tie-break.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul WTA, Iga Swiatek, a revenit pe teren. Campioana din acest an de la Roland Garros şi US Open s-a duelat cu Anastasia Pavlyuchenkova, şi a câştigat în minimum de seturi. Dominic Thiem, campionul de la US Open 2020, s-a impus într-un duel dramatic cu Felix Auger-Aliassime, duel care s-a decis după două tie-break-uri.

Spectacol garantat la World Tennis League

Update 21:10: Dominic Thiem – Felix Auger-Aliassime 7-6(2), 7-6(6)! Austriacul s-a impus într-un duel extrem de echilibrat, care a durat aproape 2 ore!

Reclamă

Update 19:15: Începe partida dintre Dominic Thiem şi Felix Auger-Aliassime!

Update 19:06: Iga Swiatek – Anastasia Pavlyuchenkova 6-4, 6-3! Liderul WTA s-a impus fără emoţii în duelul cu rusoaica Pavlyuchenkova!

Reclamă

Vezi VIDEO cu lob-ul de senzaţie reuşit de Iga Swiatek, în partida cu Anastasia Pavlyuchenkova!

Update 18:25: Iga Swiatek a câştigat primul set din partida cu Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-4!

Update 17.45: Urmează partida dintre Iga Swiatek şi Anastasia Pavlyuchenkova.

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.40: Victorie în super-tiebreak pentru Alexander Zverev şi Elena Rybakina: 10-5.

Vezi VIDEO cu momentul savuros oferit de Iga Swiatek, în duelul dintre Alexander Zverev/Elena Rybakina şi Sania Mirza/Felix Auger-Aliassime!

Update 17.10: Perechea Sania Mirza/Felix Auger-Aliassime a câştigat al doilea set: 6-3.

Update: Perechea Alexander Zverev/Elena Rybakina a câştigat primul set cu scorul de 7-5!

Update: A început partida de dublu mix Alexander Zverev/Elena Rybakina – Sania Mirza/Felix Auger-Aliassime!

Meciurile zilei de la World Tennis League:

  • Alexander Zverev/Elena Rybakina – Sania Mirza/Felix Auger-Aliassime 2-1
  • Anastasia Pavlyuchenkova – Iga Swiatek 0-2
  • Dominic Thiem – Felix Auger-Aliassime 2-0

World Tennis League 2022 este prima ediție a unui turneu de tenis care a adus la start 18 dintre cei mai buni jucători ai planetei. Competiția este în exclusivitate pe AntenaPLAY, în perioada 19-24 decembrie.

Reclamă

Cei 18 jucători sunt împărțiți în 4 grupe, numite Falcons, Eagles, Kites și Hawks, iar sportivii din fiecare grupă luptă pentru supremație. Vorbim de staruri ale tenisului mondial, precum Novak Djokovic, Nick Kyrgios, Félix Auger-Aliassime, Holger Rune, Alexander Zverev, Dominic Thiem, Bianca Andreescu, Caroline Garcia, Iga Świątek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina.

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb al finalului de an

Bianca Andreescu şi Rohan Bopanna au câştigat cel mai tare schimb de la World Tennis League, în direct pe AntenaPLAY. A fost show total în meciul disputat cu perechea formată din Aryna Sabalenka şi Grigor Dimitrov.

Andreescu şi Bopanna au câştigat cu 6-2 primul set. A fost doar încălzirea pentru ceea ce a urmat. În startul actului secund a fost spectacol, iar fanii au aplaudat minute în şir.

Mai întâi, Sabalenka a reuşit lovitura meciului. A fost pusă la grea încercare de Bopanna, dar a ridicat publicul în picioare cu un lob perfect peste Bianca Andreescu.

A urmat cel mai tare schimb al finalului de an! Al cincilea game al setului secund a fost câştigat de Bopanna şi Andreescu, după o serie de lovituri incredibile. Kyrgios a avut o reacţie memorabilă şi s-a aruncat pe jos când a văzut ce s-a întâmplat. Novak Djokovic şi-a pus mâinile în cap. După, sârbul a şi început să danseze, spre satisfacţia fanilor aflaţi în tribune.

Setul al doilea s-a decis la tie-break şi le-a revenit lui Sabalenka şi Dimitrov. Aceştia au reuşit să câştige cu 7-4 şi au trimis partida în super tie-breal. Acolo s-au impus cu 10-7 şi au obţinut victoria.

World Tennis League, în exclusivitate pe AntenaPLAY

Pe siteurile observatornews.ro, a1.ro și as.ro puteți vedea zilnic cele mai importante știri și cele mai tari clipuri video de la competiția de la Dubai.

Novak Djokovic îşi face încălzirea pentru Australian Open 2023, acolo unde plănuiește să egaleze recordul istoric de Grand Slam-uri câștigate (22), deținut momentan de Rafael Nadal. La Melbourne, Nole, unul dintre cei mai mari jucători pe care i-a văzut tenisul, atacă al zecelea titlu de la Openul australian.

Alături de Novak, îi regăsim pe noul elev al lui Patrick Mouratoglou, Holger Rune, Alexander Zverev (campion olimpic în 2020 și dublu câștigător al Turneului Campionilor), Dominic Thiem (câștigător US Open 2020), sau Grigor Dimitrov (câștigător al Turneului Campionilor 2017).

Îl vom vedea la lucru și pe Nick Kyrgios, unul dintre cei mai spectaculoși și talentați jucători din istoria tenisului. Australianul e garantul show-ului, fiind pregătit oricând să ridice fanii în picioare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami
WTA • 24 mart., 10:00
Aryna Sabalenka, eliminată în turul trei de la Miami! Iga Swiatek, calificare fără emoții
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024
Tenis • 21 mart., 9:00
Ce cotă are Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024, după doar un meci disputat în ultimele 19 luni
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară
Tenis • 17 mart., 22:00
Iga Swiatek, campioană la Indian Wells pentru a doua oară. Poloneza a făcut o demonstraţie de forţă în finală!
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams
WTA • 16 mart., 9:07
Iga Swiatek s-a calificat în finala de la Indian Wells! Numărul 1 WTA a defilat în semifinale şi a depăşit-o pe Serena Williams