Închide meniul

Ştefania Bojica, tânăra din România care a surprins lumea tenisului, şi-a stabilit marele obiectiv al carierei. Vrea să urmeze modelul Simonei Halep

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 17:17

Ştefania Bojica, tânăra din România care a surprins lumea tenisului, şi-a stabilit marele obiectiv al carierei. Vrea să urmeze modelul Simonei Halep

Ștefania Bojica şi-a stabilit marele obiectiv al carierei

Instagram

Ştefania Bojica, tânăra din România care a surprins lumea tenisului, şi-a stabilit marele obiectiv al carierei. Sportiva își dorește să urmeze modelul Simonei Halep și să intre în top 10 mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea a împlinit recent 18 ani și ocupă locul 671 WTA, însă a obținut o victorie impresionantă luna trecută în calificările turneului de la Dubai. Atunci a învins-o pe sportiva din Muntenegru Danka Kovinic, numărul 63 WTA.

Ştefania Bojica, tânăra din România care a surprins lumea tenisului, şi-a stabilit marele obiectiv al carierei. Vrea să urmeze modelul Simonei Halep

Acum tânăra dezvăluire că marele său vis este să ajungă o jucătoarea de top și să se claseze în primele 10 ale lumii, așa cum a reușit Simona Halep ani la rând.

„Meciul câștigat de la Dubai mi-a dat multă încredere că pot juca la nivelul acela și, cu încredere și muncă, pot să ajung unde îmi doresc. Deja nu mai joc turneele de juniorat din ianuarie 2022, chiar dacă încă mai am vârsta care mi-ar da voie să joc, deci nu voi fi la juniori la Roland Garros și Wimbledon, dar sper să ajung foarte curând la aceste turnee ca jucătoare profesionistă.

Clasare? Aș dori ca până la sfârșit de an să ajung la un clasament mai bun ca cel actual, poate 400. Sa sperăm că voi fi sănătoasă fizic și voi lua totul pas cu pas. Marele meu vis este să fiu în Top 10.

Reclamă

M-am născut în Emiratele Arabe Unite. Tenisul este un sport individual, dar când sunt cerută sa joc pentru România, vin să joc cu mare plăcere. Am jucat la naționale, la echipe, am calificat echipa României la Mondialele din Turcia în 2021 împreuna cu colegele mele de la U16, am jucat la Europene la U18 în 2022, la Arad, deci joc cu plăcere pentru România”, a declarat Ștefania Bojică pentru gsp.ro.

Ştefania Bojica îi calcă pe urme Simonei Halep. Tânăra de 17 ani a obţinut o victorie de senzaţie la Dubai!

Ştefania Bojica îi calcă pe urme Simonei Halep şi poate deveni noul star al României. Tânăra de 17 ani a reuşit o performanţă remarcabilă. A eliminat-o pe Danka Kovinic, în calificările turneului de la Dubai.

Jucătoarea născută la 10 martie 2005 şi ocupantă a locului 831 WTA, a eliminat-o, vineri, pe sportiva din Muntenegru Danka Kovinic, numărul 63 WTA, în primul tur al calificărilor de la turneul de categorie WTA 1000 de la Dubai.

Reclamă 4 / 0/3

Ştefania Bojica, beneficiară de wild card, a învins-o pe favorita 4 cu scorul de 6-3, 7-6 (2), într-un meci care a durat o oră şi 39 de minute, anunţă news.ro.

 

Recomandări
  • Ştefania Bojica, tânăra din România care a surprins lumea tenisului, şi-a stabilit marele obiectiv al carierei
  • Vrea să urmeze modelul Simonei Halep

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și