Închide meniul

Ştefania Bojica îi calcă pe urme Simonei Halep. Tânăra de 17 ani a obţinut o victorie de senzaţie la Dubai!

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2023, 13:01

Ştefania Bojica îi calcă pe urme Simonei Halep. Tânăra de 17 ani a obţinut o victorie de senzaţie la Dubai!

Ştefania Bojica a eliminat-o pe Danka Kovinic

Ştefania Bojica, pe terenul de tenis / Instagram

  • Ştefania Bojica a eliminat-o pe Danka Kovinic
  • Tânăra de 17 ani a obţinut victoria carierei la Dubai

Ştefania Bojica îi calcă pe urme Simonei Halep şi poate deveni noul star al României. Tânăra de 17 ani a reuşit o performanţă remarcabilă. A eliminat-o pe Danka Kovinic, în calificările turneului de la Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea născută la 10 martie 2005 şi ocupantă a locului 831 WTA, a eliminat-o, vineri, pe sportiva din Muntenegru Danka Kovinic, numărul 63 WTA, în primul tur al calificărilor de la turneul de categorie WTA 1000 de la Dubai.

Ştefania Bojica îi calcă pe urme Simonei Halep. Victorie de senzaţie la Dubai

Ştefania Bojica, beneficiară de wild card, a învins-o pe favorita 4 cu scorul de 6-3, 7-6 (2), într-un meci care a durat o oră şi 39 de minute, anunţă news.ro.

Reclamă

Pentru un loc pe tabloul principal, românca va juca împotriva câştigătoarei meciului Katarina Zavatska (Ucraina) – Madison Brengle (SUA, cap de serie 9).

În primul tur al calificărilor joacă vineri şi Ana Bogdan, locul 76 WTA. Bogdan, favorită 7, o va întâlni pe sportiva franceză Clara Burel, numărul 105 WTA.

Reclamă

Premiul pentru participarea în turul doi al calificărilor este de 7.650 de dolari şi 20 de puncte. Jucătoarele eliminate în primul tur primesc câte 4.000 de dolari şi un punct.

Turneul de la Dubai a fost câştigat de două ori de Simona Halep. Fostul lider WTA s-a impus în 2015 şi 2020, dar nu a putut participa la această ediţie. „Simo” este suspendată provizoriu şi aşteaptă verdictul în cazul de dopaj.

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Darren Cahill a oferit noi declaraţii despre scandalul în care este implicată Simona Halep. Antrenorul australian susţine că i se face rău de fiecare dată când se gândeşte la ce nedreptate a fost supusă românca.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Cahill susţine că „Simo” a identificat alimentul contaminat pe care l-a ingerat în perioada în care a fost supusă testelor anti-doping.

Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedepasa pentru aceasta.

Să sperăm că nu va fi mare, dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep