Închide meniul

Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 11:40

Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis

Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis

Stefanos Tsitsipas, într-un meci de la Indian Wells/ Profimedia

Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis. Anunţul a fost făcut de australian pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australianul Mark Philippoussis a anunţat, marţi, în social media, că nu mai colaborează cu grecul Stefanos Tsitsipas, locul 5 ATP.

Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis

“Stefanos Tsitsipas, mulţumesc pentru oportunitatea de a fi parte a echipei tale. A fost o experienţă grozavă, sunt mândru de ce am reuşit împreună în scurtul timp în care am colaborat. Îţi doresc să fii sănătos, fericit şi să ai succese în viitor, pe teren şi în afara terenului”, a scris Philippoussis pe Instagram.

Philippoussis s-a alăturat stafului lui Tsitsipas la jumătatea sezonului trecut. Unul dintre cele mai importante momente ale colaborării dintre Tsitsipas şi Philippoussis a fost participarea grecului în finala ediţiei din acest an a Australian Open.

Novak Djokovic s-a impus în fața lui Stefanos Tsitsipas, în finala Australian Open 2023, cu scorul de 6-3, 7-6(4),7-6(5). Grecul s-a înclinat, imediat după meci, în faţa lui Nole.

Reclamă

Stefanos Tsitsipas a avut un discurs emoționant după finala Australian Open 2023, pe care a pierdut-o în fața lui Novak Djokovic. Acesta și-a lăudat adversarul, pe care îl consideră cel mai bun tenismen din istorie.

„Nu știu ce să spun, Novak! Ceea ce ai reușit vorbește de la sine. Felicitări nu doar ție, ci și echipei și familiei tale. A fost o călătorie incredibilă. Admir ceea ce ai făcut pentru sportul nostru.

Am avut privilegiul de a juca multe meciuri cu intensitate. Dar Novak scoate ce e mai bun din mine. Cred că Novak e cel mai bun din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să îți mulțumesc pentru limitele pe care le-ai dus mai departe în sportul nostru. Ne-ai provocat pe toți la maxim. Nu e ușor să pierd și a doua finală de Grand Slam, dar întotdeauna sunt pragătit să muncesc mai mult.

Vreau să mulțumesc și fanilor greci. Întotdeauna mă fac să mă simt ca acasă aici. Mulțumesc tuturor”, a declarat Stefanos Tsitsipas, la finalul meciului cu Novak DjokovicStefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis

Recomandări
  • Stefanos Tsitsipas a încheiat colaborarea cu Mark Philippoussis
  • Anunţul a fost făcut de australian pe reţelele de socializare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și