Închide meniul

Stefanos Tsitsipas e cu nervii la pământ: "Simt că îmi pierd mințile, vorbesc cu lucrurile prin casă!"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 4:02

Stefanos Tsitsipas e cu nervii la pământ: "Simt că îmi pierd mințile, vorbesc cu lucrurile prin casă!"

Bestimage / Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage via Hepta

Stefanos Tsitsipas suportă cu greu izolarea din cauza coronavirusului

"E foarte greu să stai în izolare atâtea zile. Simt că îmi pierd mințile, am început să vorbesc cu obiectele prin casă", le-a spus Stefanos Tsitsipas celor de la tennisworldusa.org.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefanos Tsitsipas nu stă alături de familie: ”Explicația e simplă”

Stefanos Tsitsipas spune că a ales să locuiască departe de familie în perioada epidemiei de coronavirus. Grecul chiar a avut o discuție cu cei din familia sa și a decis că e mai bine să stea singur în izolare.

"Dacă vă întrebați de ce nu sunt cu familia în această perioadă, explicația e simplă. Am avut o discuție cu ei acum câteva zile și am decis că așa e cel mai sigur (n.r. pentru a-i proteja). Îi iubesc, vreau din suflet să îi văd, dar era foarte stresant știind că îi pot expune. Așa că am decis să stau în izolare singur", a mai spus Stefanos Tsitsipas.

Cine este Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas (21 de ani) este considerat unul dintre jucătorii de tenis care pot ”sparge” hegemonia instaurată de Novak Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal. Grecul are deja 5 titluri câștigate în carieră și peste 11 milioane de dolari.

Turneele câștigate de Stefanos Tsitsipas

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și