Închide meniul

Stefanos Tsitsipas e cu nervii la pământ: "Simt că îmi pierd mințile, vorbesc cu lucrurile prin casă!"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 4:02

Reclamă
Stefanos Tsitsipas e cu nervii la pământ: "Simt că îmi pierd mințile, vorbesc cu lucrurile prin casă!"

Bestimage / Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage via Hepta

Stefanos Tsitsipas suportă cu greu izolarea din cauza coronavirusului

"E foarte greu să stai în izolare atâtea zile. Simt că îmi pierd mințile, am început să vorbesc cu obiectele prin casă", le-a spus Stefanos Tsitsipas celor de la tennisworldusa.org.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stefanos Tsitsipas nu stă alături de familie: ”Explicația e simplă”

Stefanos Tsitsipas spune că a ales să locuiască departe de familie în perioada epidemiei de coronavirus. Grecul chiar a avut o discuție cu cei din familia sa și a decis că e mai bine să stea singur în izolare.

"Dacă vă întrebați de ce nu sunt cu familia în această perioadă, explicația e simplă. Am avut o discuție cu ei acum câteva zile și am decis că așa e cel mai sigur (n.r. pentru a-i proteja). Îi iubesc, vreau din suflet să îi văd, dar era foarte stresant știind că îi pot expune. Așa că am decis să stau în izolare singur", a mai spus Stefanos Tsitsipas.

Cine este Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas (21 de ani) este considerat unul dintre jucătorii de tenis care pot ”sparge” hegemonia instaurată de Novak Djokovic, Roger Federer și Rafael Nadal. Grecul are deja 5 titluri câștigate în carieră și peste 11 milioane de dolari.

Turneele câștigate de Stefanos Tsitsipas

  • 2018 – Stockholm
  • 2019 – Nitto ATP Finals
  • 2019 – Estoril
  • 2019 – Marseille
  • 2020 – Marseille
Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și