Închide meniul

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024! Semifinalistă surpriză la Melbourne

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 8:47 / Actualizat: 23 ianuarie 2024, 20:57

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024! Semifinalistă surpriză la Melbourne

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024

Colaj Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina sunt OUT de la Australian Open 2024! Daiana Iastremska, locul 93 mondial şi venită din calificări, a acces, luni, în sferturile de finală de la Australian Open 2024, primul grand slam al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daiana Iastremska a trecut în optimile de finală de belarusa Victoria Azarenka, locul 22 mondial şi cap de serie 18, scor 7-6 (8/6), 6-4, după un meci care a durat două ore şi 7 minute.

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024

Iastremska este prima jucătoare venită din calificări care ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam de la Emma Răducanu, la US Open 2021.

După ce în turul trei a trecut de liderul mondial Iga Swiatek, jucătoarea cehă de 19 ani Linda Noskova, locul 50 mondial, s-a calificat în sferturi de finală, beneficiind de retragerea ucrainencei Elina Sviitolina, favorită 19, la scorul de 3-0 în primul set, după 23 de minute de joc. Svitolina a acuzat dureri la spate.

Daiana Iastremska şi Linda Noskova, calificate pentru prima oară în această fază a competiţiei la un Grand Slam, vor fi adversare în sferturile de finală, una dintre ele fiind astfel o semifinalistă surpriză la Melbourne.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și