Închide meniul

Tenisul nu este singura pasiune care îi uneşte pe Simona Halep și Rafael Nadal. "Când este vorba despre așa ceva, nu mă pot controla"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2020, 6:51

Tenisul nu este singura pasiune care îi uneşte pe Simona Halep și Rafael Nadal. "Când este vorba despre așa ceva, nu mă pot controla"

Profimediaimages

Rafael Nadal şi Simona Halep vor participa la Australian Open 2021

Simona Halep a recunoscut că ciocolata este metoda prin care uită și de cele mai dureroase eșecuri. Așa a fost cazul și după eliminarea din acest an, de la Roland Garros. Pentru Rafael Nadal, ciocolata este aproape o dependență. Soția o ascunde de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal nu se poate abține de la ciocolată: ”Obișnuiam să mănânc și noaptea”

"Obișnuiam să mănânc și noaptea! După ce mă spălam pe dinți, eram înapoi la ușa frigiderului. Dar încerc să scap de acest obicei, mai ales noaptea. 

Îmi place ciocolata cu lapte, cred că are cel mai bun gust. Soția mea mă ajută, le ascunde de mine. Dar le găsesc, am dat peste un borcan cu ciocolată în spatele unui dulap.  

Problema e că pe teren sunt un tip foarte stăpân pe situație. Nu mă enervez ușor, nu-mi rup rachetele. Dar când e vorba de ciocolată nu mă pot controla”, a dezvăluit Nadal, potrivit baselinetenis.com.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic au confirmat că vor participa la Australian Open 2021. Ibericul nu a mai câştigat primul turneu de Grand Slam al anului din 2009. În schimb, liderul ATP este campionul ultimelor două ediţii.

Reclamă

Şi Simona Halep participă la ediţia din 2021 de la Australian Open. Românca de 29 de ani a fost prima jucătoare de top care a dat asigurări că va fi la Antipozi. "Cu siguranţă Simona Halep va veni la Melbourne, la Australian Open", a fost anunţul pe care chiar Darren Cahill l-a făcut la începutul lunii decembrie.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 Fernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și