Închide meniul

Toni Nadal, despre situaţia lui Rafael Nadal: „Dacă recuperarea e bună, eu cred că el va continua”

Dan Roșu Publicat: 11 iulie 2023, 13:10

Reclamă
Toni Nadal, despre situaţia lui Rafael Nadal: „Dacă recuperarea e bună, eu cred că el va continua

Toni Nadal, despre situaţia lui Rafael Nadal

Rafael Nadal, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Toni Nadal a vorbit despre situaţia lui Rafael Nadal, despre care susţine că nu se va retrage din tenis dacă va reuşi să se recupereze bine în urma accidentării de lungă durată la şold.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadal se confruntă cu probleme medicale la şold şi a jucat ultima oară în ianuarie la Australian Open, iar recent a sugerat o retragere din activitate în anul 2024, când campionul spaniol a decis să se retragă de la Roland Garros.

Toni Nadal, despre situaţia lui Rafael Nadal

Toni Nadal a spus că 2024 ar ieşi din ecuaţia retragerii dacă nepotul său se va simţi bine şi este pregătit să joace.

„Rafael are deja vârsta de 37 ani, ani care cântăresc greu. Ce ştiu eu, pentru că am vorbit cu el, este că Rafael vrea să revină, vrea să se recupereze bine. Şi dacă recuperarea e bună, eu cred că el va dori să continue.

Atunci vom vedea, pentru că el trebuie să obţină rezultate şi nu va fi uşor, pierzi clasamentul şi va trebui să joci cu cei mai buni mai repede. Atunci trebuie să fii bine în mai multe zile şi vei avea mai multe meciuri dificile”, a spus Toni Nadal într-un interviu postat luni de portalul Clay.

Reclamă

Nadal, cu 22 de titluri de Grand Slam în palmares, se pregăteşte de revenire la academia sa din Mallorca doar din punct de vedere mental, pentru că încă nu se poate antrena.

„Medicii i-au recomandat să nu se antreneze în aşteptarea unei recuperări depline. Cam peste o lună el ar trebui să înceapă pregătirea şi pe terenul de tenis”, a adăugat Toni Nadal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris. Echipele de start 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! Vezi toate știrile
Citește și