Închide meniul

Topul în care Simona Halep şi Serena Williams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2024, 9:57 / Actualizat: 5 mai 2024, 14:30

Reclamă
Topul în care Simona Halep şi Serena Williams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka

Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă

Simona Halep, la Miami - Profimedia Images

Topul în care Simona Halep şi Serena Williams strălucesc încă este cel al victoriilor consecutive obţinute la Madrid, unul dintre turneele favorite ale sportivei noastre, pe care l-a câştigat de două ori, în doi ani consecutivi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada 2016-2018, Simona obţinea 15 victorii consecutive la Caja Magica. Ea îşi adjudeca titlul în 2016 şi 2017 şi atingea sferturile de finală în 2018, acolo unde era oprită de Karolina Pliskova, 4-6, 3-6.

Topul în care Simona Halep şi Serena Williams strălucesc încă

La acest capitol, Simona este depăşită doar de Serena Williams, care a legat 19 victorii la Madrid, unde s-a impus în 2012 şi 2013. În 2014, ea s-a retras, înaintea duelului din sfeturi cu Petra Kvitova, cea care i-a orprit până la urmă seria, un an mai târziu, în semifinalele competiţiei.

Top 3 la acest capitol este completat de Aryna Sabalenka. Sportiva din Belarus e campioană în 2023 şi a ajuns deja în optimile acestei ediţii, având astfel 10 victorii consecutive la Caja Magica.

Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, competiţie care va avea loc luna viitoare la Paris. Românca aşteaptă veşti şi de la organizatorii Roland Garros, turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat în 2018.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep, care a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare, a primit o invitaţie pentru Trophee Clarins, turneu de categorie WTA 125 care va avea loc luna viitoare.

“Simona Halep, care încă nu ştie dacă va juca la Roland Garros, a primit un wild card pentru Clarins Trophy”, notează tennisactu.net.

Turneul va avea loc în perioada 13-19 mai, la Lagardère Paris Racing.

Reclamă

Opt jucătoare din Top 50 sunt aşteptate la Paris: Emma Navarro, Sloane Stephens, Katie Boulter, Leylah Fernandez, Yue Yuan, Katerina Siniakova, Clara Burel şi Diane Parry.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și