Închide meniul

Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2024, 17:34

Reclamă
Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024

Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins

Simona Halep, la Miami - Profimedia Images

Simona Halep a primit wild card pentru Trophee Clarins, competiţie care va avea loc luna viitoare la Paris. Românca aşteaptă veşti şi de la organizatorii Roland Garros, turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat în 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, care a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare, a primit o invitaţie pentru Trophee Clarins, turneu de categorie WTA 125 care va avea loc luna viitoare.

Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins

Simona Halep, care încă nu ştie dacă va juca la Roland Garros, a primit un wild card pentru Clarins Trophy”, notează tennisactu.net.

Turneul va avea loc în perioada 13-19 mai, la Lagardère Paris Racing.

Opt jucătoare din Top 50 sunt aşteptate la Paris: Emma Navarro, Sloane Stephens, Katie Boulter, Leylah Fernandez, Yue Yuan, Katerina Siniakova, Clara Burel şi Diane Parry.

Reclamă

Pe lista anunţată pe site-ul oficial al competiţiei se află şi două românce, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, anunţă news.ro.

După suspendare, Halep a primit wild card prima dată la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Românca a primit wild card şi pentru turneul de la Oeiras şi pentru Madrid Open, dar nu a participat la cele două competiţii, precizând că are nevoie de mai mult timp pentru revenire.

Reclamă 4 / 0/3

Stere Halep, anunţ despre viitorul Simonei Halep

Simona Halep în acţionariat la Farul?” a fost întrebarea la care Stere Halep a avut o reacţie fermă. Tatăl fostei campioane de la Wimbledon şi Roland Garros a vorbit despre şansele ca „Simo” să investească la clubul lui Gică Hagi.

„Regele” a anunţat de mai mult timp că îşi doreşte să fie ajutat financiar. Liderul Generaţiei de Aur are 79.9% din acţiunile fostei campioane a României şi îi are alături pe Ciprian Marica (10%), Rivaldo (10%) şi Zoltan Iasko (0.01%). Au apărut zvonuri că i-ar fi propus şi Simonei Halep să i se alăture la club.

Stere Halep a ţinut să asigure că nu se pune problema ca fiica lui să investească la Farul. Revenită pe teren după suspendarea care a ţinut-o 18 luni în afara terenului, Simona Halep a ajuns pe locul 1150 WTA. Trage tare pentru a-şi reveni în formă şi speră să primească acceptul de a juca la Roland Garros 2024.

(Sunt adevărate zvonurile, o vedem pe Simona Halep în acţionariat la Farul?) Nu, nu. Nu! Simona este foarte bine. (Pe teren când o vedem?) Sperăm la Roland Garros, dacă primeşte wild-card„, a precizat tatăl Simonei Halep.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și