Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Cum a fost surprinsă Emma Răducanu, în timpul partidei dintre Simona Halep și Gabriela Ruse

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2021, 17:46

Transylvania Open 2021 | Cum a fost surprinsă Emma Răducanu, în timpul partidei dintre Simona Halep și Gabriela Ruse

Emma Răducanu: "România, te iubesc!" Reacţia genială a celor de la WTA

Profimediaimages

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Transylvania Open, după ce a învins-o pe Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2. Halep a avut parte de un spectator de lux. Emma Răducanu a urmărit meciul din tribună, alături de tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transylvania Open 2021 |  Simona Halep, victorie clară cu Gabriela Ruse

Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1, s-a calificat în optimile de finală ale Transylvania Open, după ce a învins-o, joi, în prima manşă, cu 6-1, 6-2, pe Elena-Gabriela Ruse, locul 85 WTA.

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 3.675 de dolari şi cu 30 de puncte WTA. Jucătoarele care sunt eliminate în primul tur primesc fiecare un premiu de 2.675 de dolari şi un punct WTA.

Transylvania Open 2021 | Simona Halep, declaraţii de aur pentru englezi, despre Emma Răducanu

Simona Halep este şi ea surprinsă de ascensiunea incredibilă a sportivei cu rădăcini în România, Emma Răducanu. 10 meciuri fără set pierdut au dus-o pe Emma din turul 1 al calificărilor, la primul trofeu de Grand Slam al carierei, la US Open.

Reclamă

Simona îi anunţă pe englezi că acesta este doar începutul pentru Emma, care a participat până acum la doar două turnee majore. Pe lângă trofeul de la Flushing Meadows, ea a ajuns până în optimi, la Wimbledon.

„Ce a reuşit Emma este incredibil. Este numai meritul ei, pentru că a jucat foarte multe meciuri la New York şi a jucat atât de bine. Mentalitatea şi jocul ei au fost puternice. A arătat un tenis grozav, a fost foarte rapidă, a jucat din aproprierea liniei de fund şi mişcarea pe teren a fost senzaţională.

A câştigat deja un turneu de Grand Slam şi e capabilă să câştige totul. Are deja experienţa de a câştiga un Grand Slam. Poate ajunge lejer în Top 10 WTA, curând. Este deja foarte aproape de asta. Are un viitor strălucit în faţă. Va ajunge una din cele mai bune jucătoare din lume.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă este tânără, ea simte deja presiunea. Este foarte drăguţă. A reuşit ceva grozav şi, din punctul meu de vedere, va avea nevoie de ceva timp să vadă cum e să fii săptămânal la turnee. Atunci, ea va deveni mai puternică, mult mai puternică”, a spus Simona, citată de The Sun.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și