Închide meniul

Simona Halep, declaraţii de aur pentru englezi, despre Emma Răducanu! „Ce a reuşit e incredibil”. Cum va deveni mai puternică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2021, 13:28

Simona Halep, declaraţii de aur pentru englezi, despre Emma Răducanu! „Ce a reuşit e incredibil. Cum va deveni mai puternică

Emma Răducanu și-a ales noul antrenor

Profimediaimages

Simona îi anunţă pe englezi că acesta este doar începutul pentru Emma, care a participat până acum la doar două turnee majore. Pe lângă trofeul de la Flushing Meadows, ea a ajuns până în optimi, la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: „Emma Răducanu are un viitor strălucit în faţă”

„Ce a reuşit Emma este incredibil. Este numai meritul ei, pentru că a jucat foarte multe meciuri la New York şi a jucat atât de bine. Mentalitatea şi jocul ei au fost puternice. A arătat un tenis grozav, a fost foarte rapidă, a jucat din aproprierea liniei de fund şi mişcarea pe teren a fost senzaţională.

A câştigat deja un turneu de Grand Slam şi e capabilă să câştige totul. Are deja experienţa de a câştiga un Grand Slam. Poate ajunge lejer în Top 10 WTA, curând. Este deja foarte aproape de asta. Are un viitor strălucit în faţă. Va ajunge una din cele mai bune jucătoare din lume.

Chiar dacă este tânără, ea simte deja presiunea. Este foarte drăguţă. A reuşit ceva grozav şi, din punctul meu de vedere, va avea nevoie de ceva timp să vadă cum e să fii săptămânal la turnee. Atunci, ea va deveni mai puternică, mult mai puternică”, a spus Simona, citată de The Sun.

Posibil duel Simona Halep – Emma Răducanu, la Transylvania Open

În prima rundă, Halep se va duela cu o altă reprezentantă a României, Elena-Gabriela Ruse (83 WTA). De cealaltă parte, Emma Răducanu își începe aventura la Cluj împotriva Polonei Hercog (123 WTA), jucătoare din Slovenia. Cele două se pot întâlni în faza semifinalelor.

Reclamă

La turneul de la Moscova, Simona Halep a fost eliminată în sferturi de Maria Sakkari, scor 4-6, 4-6. În acest an, Halep nu a jucat nicio finală. Cea mai bună performanță a avut-o în aprilie, la Stuttgart, când a ajuns până în semifinale.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și