Închide meniul

Transylvania Open | Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4. Campioana de la US Open s-a calificat în sferturi la Cluj-Napoca

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 17:00

Transylvania Open | Emma Răducanu – Ana Bogdan 6-3, 6-4. Campioana de la US Open s-a calificat în sferturi la Cluj-Napoca

Emma Răducanu și-a ales noul antrenor

Profimediaimages

Emma Răducanu a început ca din tun meciul cu Ana Bogdan și avea deja 3-0, cu break, după doar câteva zeci de minute. Replica Anei Bogdan a fost modestă, astfel că britanica cu origini românești a câștigat primul set cu 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu a început tare și actul secund și a trecut repede în avatanj, scor 2-0. Doar că elenul campioanei de la US Open a fost tăiat de Ana Bogdan, care a reușit trei game-uri consecutive, trecând în avantaj, scor 3-2.

Momentul bun al româncei nu a durat însă mult, iar Emma a revenit rapid, ducând scorul al 5-3. Bogdan s-a menținut în meci pe propriul serviciu, reușind să reducă din diferență la 5-4, dar n-a mai avut ce să facă și pe serviciul lui Răducanu. A fost 6-3, 6-4 pentru tânarea jucătoarea, care s-a calificat în sferturi la Transylvania Open.

UPDATE Game Bogdan! Românca face 5-4 și rămâne în meci

UPDATE Game Răducanu! Jucătoarea cu origini românești duce scorul al 5-3 în setul al doilea

Reclamă

UPDATE Game Răducanu! Britanica revine la conducere în setul al doilea, scorul este 4-3

UPDATE Game Răducanu! Campioana de la US Open pune capăt seriei bune a Anei Bogdan și restabilește egalitatea în setul al doilea.

UPDATE Game Bogdan! Românca a întors scorul în favoarea ei, în setul al doilea. Scorul este 3-2 pentru Bogdan

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE Game Bogdan! Încă un punct pentru româncă, care a egalat situația în setul a doilea. Scorul este 2-2

UPDATE Game Bogdan! Românca ține pasul cu adversara și reduce din diferență la 2-1

UPDATE Game Răducanu! Campioana de la US Open domină și setul al doilea și conduce cu 2-0

UPDATE Game Răducanu! Jucătoarea din Marea Britanie a câștigat primul game din al doilea set

UPDATE Game și set pentru Emma Răducanu! Jucătoarea britanică cu origini românești a câștigat primul set cu 6-3

UPDATE Game Bogdan! Românca se menține în set, scorul este 5-3.

UPDATE Game Răducanu! Campioana de la US Open conduce cu 5-2

Reclamă

UPDATE Game Bogdan! Jucătoarea română reduce din diferență. Scorul este 4-2 pentru Răducanu

UPDATE Emma Răducanu conduce cu 4-1 în primul set

UPDATE Emma Răducanu începe perfect meciul. Are deja 3-0, cu break, în primul set

UPDATE A încpeut meciul

Emma Răducanu – Ana Bogdan este cel mai aşteptat duel al zilei la Transylvania Open 2021. Cele două se bat pentru un loc în sferturile competiţiei de la Cluj Napoca.

Emma Răducanu – Ana Bogdan, meciul vedetă al zilei

Simona Halep a învins-o pe Gabriela Ruse, scor 6-1, 6-2, în primul tur de la Transylvania Open. La final a vorbit și despre Emma Răducanu, care a insistat să vorbească în limba română după succesul cu Polona Hercog, 4-6, 7-5, 6-1.

„Am fost surprinsă de Emma. Am auzit că nu vorbește română, dar a făcut-o destul de bine. A fost plăcut pentru toți românii să vorbească româna, chiar dacă ea nu locuiește aici. Este un sentiment plăcut”, a spus Simona.

La finalul meciului cu Polona Hercog, jucătoarea cu origini românești a fost intervievată de Alexandra Dulgheru. Deși vizitează rar România, campioana de la US Open s-a străduit să vorbească în limba română și chiar i-a ieșit. Britanica i-a încântat pe cei prezenți, iar în discursul său a vorbit despre lucrurile care au impresionat-o de când a ajuns la Cluj.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și