Închide meniul

Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu și Alexandra Dulgheru, dialog fabulos în limba română. Invitația pe care campioana de US Open a acceptat-o imediat: „Dacă vreau? Da, vreau!”

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 17:34 / Actualizat: 28 octombrie 2021, 19:52

Reclamă
Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu și Alexandra Dulgheru, dialog fabulos în limba română. Invitația pe care campioana de US Open a acceptat-o imediat: „Dacă vreau? Da, vreau!

Emma Răducanu, meci de gală cu o româncă

Profimedia

Emma Răducanu a anunțat la începutul interviului de pe teren că nu va vorbi în limba română pentru că este obosită, dar finalul dialogului cu Alexandra Dulgheru a fost fabulos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Astăzi o să vorbesc engleză pentru că sunt obosită și îmi este mai ușor„, a spus Emma Răducanu, după victoria cu Ana Bogdan. Finalul dialogului de pe teren a fost unul savuros, după ce Alexandra Dulgheru i-a cerut permisiunea să îi pună o întrebare în limba română.

Emma Răducanu, dialog fabulos cu Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru: Ai apucat să vizitezi Clujul?

Emma Răducanu: Ce ai zis? Mai zi o dată…

Alexandra Dulgheru: Te întrebam dacă ai apucat să vizitezi Clujul..

Reclamă

Emma Răducanu: Nu am vizitat, dacă pierd, o să vreau să vizitez.

Alexandra Dulgheru: În seara asta luăm masa împreună, dacă vrei.

Emma Răducanu: Dacă vreau? Da, vreau.

Reclamă 4 / 0/3

Transylvania Open 2021 | Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală

Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, trecând în optimi de Ana Bogdan, locul 106 WTA.

Răducanu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 29 de minute.

Emma Răducanu a câştigat primul set în 39 de minute, cu 6-3, după un start în forţă, ea conducând cu 3-0. Ana Bogdan a încercat să revină în joc, însă serviciul pierdut după primul ghem a costat-o, astfel că primul set i-a revenit sportivei britanice.

Situaţia s-a echilibrat în setul al doilea, început cu un serviciu pierdut al Anei Bogdan, dar în care românca a făcut şi un break. Bogdan a mai pierdut un serviciu la 3-3, când Răducanu a făcut 4-3. Răducanu a câştigat setul cu 6-4, în 50 de minute.

În faza următoare, Răducanu o va întâlni pe sportiva din Ucraina Marta Kostiuk, locul 55 WTA.

Premiul pentru participarea în sferturile de finală este de 5.800 de dolari şi 60 de puncte. Învinsele în turul doi obţin câte 3.675 de dolari şi 30 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și