Închide meniul

„Un proces diferit pentru toţi!” Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep! Mesaj tranşant despre româncă

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 13:51

Reclamă
„Un proces diferit pentru toţi! Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep! Mesaj tranşant despre româncă

Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep. Australianul a amintit de cazul româncei atunci când a oferit declaraţii despre scandalul uriaş provocat de faptul că Jannik Sinner nu a fost suspendat, deşi a avut două teste pozitive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner a fost depistat cu o substanţă pozitivă, la începutul anului, însă nu a fost suspendat. Italianul i-a fost retras doar titlul cucerit la Indian Wells, în acest an.

Nick Kyrgios nu a uitat de suspendarea de dopaj a Simonei Halep

Nick Kyrgios a fost unul dintre sportivii care au reacţionat dur, după cazul lui Jannik Sinner. Australianul a amintit de situaţia Simonei Halep şi a declarat că unii jucători au parte de „tratamente” diferite în faţa judecătorilor, când vine vorba de cazuri de dopaj.

Kyrgios a transmis că nu are nimic personal împotriva lui Sinner şi chiar a avut cuvinte de laudă la adresa sa, însă este revoltat de cum au fost trataţi, de-a lungul timpului, alţi jucători depistaţi cu substanţe interzise.

„Cred că susțin cu argumente fiecare cuvânt. Tot ceea ce spun pe rețelele de socializare trebuie să susțin. I-am văzut pe mulți dintre prietenii mei trecând prin cazuri de dopaj și fiind suspendați.

Reclamă
Reclamă

Am văzut jucători precum Simona Halep și alții și se pare că de fiecare dată când apare un nou caz există întotdeauna un proces diferit pentru diferiți jucători. Nu este nimic personal împotriva lui Sinner. Știu cât de important este.

Este unul dintre cei mai mari jucători de tenis pe care îi avem acum… și știu cât de important va fi el în următorii 15 ani. Nu neg nimic din toate acestea. Nu am nimic personal împotriva lui.

Dar dacă te uiți la Jenson Brooksby… jucători cărora li s-a luat un an de carieră… Cred că a avut în propriile sale condiții. Nu cred că este corect și egal pentru restul circuitului”, a declarat Nick Kyrgios, conform eurosport.ro.

Reclamă

„D-asta nu am fost suspendat!” Jannik Sinner a dat cărțile pe față, după scandalul care a zguduit lumea tenisului

Jannik Sinner a dat cărțile pe față, după scandalul care a zguduit lumea tenisului. Liderul ATP a oferit toate detaliile, după ce a fost depistat cu o substanță interzisă.

Este clar că nu este o situație ideală pentru mine înaintea unui Grand Slam. În mintea mea am știut întotdeauna că nu am făcut nimic rău. Am trăit câteva luni cu această problemă, dar mi-am amintit mereu că nu am făcut nimic greșit.

Fiecare jucător testat pozitiv trebuie să parcurgă aceeași pași. Nu există scurtături sau tratament preferențial. Înțeleg frustrarea altor jucători, dar poate motivul pentru care au fost suspendați este că nu știau exact cum a pătruns substanța în corpul lor. Eu am știut imediat și am fost conștient de ce s-a întâmplat.

Oricine mă cunoaște știe că nu aș fi încălcat niciodată regulile. A fost o perioadă foarte grea pentru mine și echipa mea. Acum știu cine este prietenul meu și cine nu, pentru că prietenii mei nu ar face niciodată așa ceva. Reputația mea nu este ceva pe care să-l pot controla, voi vedea în continuare cum vor decurge lucrurile”, a declarat Jannik Sinner, conform puntodebreak.com.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:51

Marian Iancu și-a numit favorita la titlu, din actualul sezon de Liga 1: „Nimeni nu o poate opri!”

15:20

Un fost atacant de la FCSB a semnat în Liga 1! Jucătorul cu 2 titluri de campion a fost prezentat oficial: „Bine ai venit!”

14:51

„În altă ligă!” Christian Horner a tras concluziile, după Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Ce a spus despre lupta la titlu

14:37

Dani Olmo poate juca pentru Barcelona, chiar în meciul cu Rayo Vallecano

14:20

Cum a ajuns Hakim Abdallah la Dinamo. Atacantul lui Zeljko Kopic a dat cărțile pe față: „Am crezut că e o glumă!”

14:19

„Tatăl s-a înfuriat!” Scoţienii au reacţionat imediat, după ce Gică Hagi a criticat-o pe Rangers! Mesaj despre Ianis Hagi

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și