Închide meniul

Alexandra Dulgheru, despre minunea reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021: „Are titirezul chinezesc în ea! Viitorul îi stă la picioare”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 11:08

Alexandra Dulgheru, despre minunea reuşită de Emma Răducanu la US Open 2021: „Are titirezul chinezesc în ea! Viitorul îi stă la picioare

Alexandra Dulgheru a felicitat-o pe Emma Răducanu

AS.ro LIVE

  • Emma Răducanu – Leylah Fernandez, finala de la US Open 2021
  • Ce a declarat Alexandra Dulgheru despre performanţa Emmei Răducanu

Mai mult, Emma Răducanu (18 ani) nu a pierdut niciun set la prima participare la US Open. Tocmai a învins-o pe Maria Sakkari, în semifinale, cu 6-1 şi 6-4. Este prima britanică ajunsă să joace cu trofeul pe masă, într-un turneu de Grand Slam, după o pauză de 44 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandra Dulgheru, prima reacţie după ce Emma Răducanu s-a calificat în finala de la US Open 2021

Am început să o văd la Wimbledon, cred că am văzut două meciuri de-ale ei. M-au impresionat calităţile ei fizice. Are titirezul ăla chinezesc în ea, e foarte fâşneaţă. E şi talentată!

Mi se pare foarte bine lucrată…un pic ştiinţific aşa, pe tactică, pe tehnică! Îmi place foarte mult cum accelerează loviturile şi cum închide la final. Lucrurile sunt foarte bine puse la punct.

Reclamă

Ce a făcut la US Open acum este incredibil. Să vii cum a venit Emma din calificări… viitorul îi stă la picioare, poate să ajungă sus!„, a declarat Alexandra Dulgheru la AS.ro LIVE

Nimeni nu se aştepta ca finala de la US Open să se joace între două adolescente. Adversara Emmei Răducanu este canadianca Leylah Fernandez, cea care luni a împlinit 19 ani. Jucătoarea de pe locul 73 WTA a învins-o în semifinale pe Aryna Sabalenka, scor 7-6, 4-6, 6-4.

Reclamă

Ele se bucură de joc, joacă tenis şi atât. Nu se gândesc la bani, nu se gândesc la puncte, vor doar să mai câştige un meci„, a mai spus Dulgheru.

Canadiana Leylah Fernandez s-a declarat şi ea surprinsă de faptul că s-a calificat în finala US Open.

Cred că am reuşit lucruri incredibile. Cuvântul care mă însoţeşte este ‘magic’, pentru că nu doar am avut un parcurs bun, dar am şi jucat foarte bine. Mă simt bine, încerc să ofer ceva ce publicul poate aprecia. Sunt mulţumită pentru că indiferent ce fac pe teren fanii îmi arată afecţiune. Da, aş spune că este magic”, a afirmat Fernandez.

Reclamă 4 / 0/3

Va fi prima finală de turneu major între sportive atât de tinere, după cea din 1999 de la US Open, câştigată de Serena Williams în faţa Martinei Hingis. De asemenea, va fi prima finală majoră între jucătoare care nu sunt cap de serie.

Câştigătoarea turneului va primi 2.5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA, iar finalista va fi recompensată cu 1.25 de milioane de dolari şi 1.300 de puncte WTA.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!” 18:09 „Mă duc cu Mustaţă în peluză” Dănuţ Lupu, anunţ uluitor despre derby-ul FCSB – Rapid, ce poate decide matematic titlul! 18:06 „Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul 17:48 Rapid – Sepsi, LIVE TEXT, 20:30! Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off. Echipele probabile 17:30 Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii” 17:06 „Frumosule!” Octavian Popescu, mesaj savuros pentru Andrei Vlad! Portarul de la FCSB împlineşte 25 de ani 16:54 Transferul lui Denis Drăguş, în linie dreaptă! S-a ajuns la un acord total: „Nu există nici cea mai mică problemă” 16:40 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 aprilie 2024 16:32 EXCLUSIV„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat 15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 13:11
Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep