Închide meniul

„Uraganul” Emma lovește America. „Fericire pură!”. Prima reacție a Emmei Răducanu după ce a scris istorie la US Open: „Mi-am îndeplinit un vis!”

Publicat: 10 septembrie 2021, 9:38

Reclamă
„Uraganul Emma lovește America. „Fericire pură!. Prima reacție a Emmei Răducanu după ce a scris istorie la US Open: „Mi-am îndeplinit un vis!

Emma Răducanu, primele declaraţii după calificarea în finala US Open 2021

Profimediaimages

Fericire pură sub luminile New York-ului!” a scris Emma Răducanu pe contul său de Instagram, imediat după semifinala cu Sakkari, scor 6-1, 6-4. Emma va juca în finală cu Fernandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După acest succes, Emma a devenit prima sportivă din istoria unui Grand Slam care ajunge în finală, venită din calificări.

Emma Răducanu și-a îndeplinit un vis

Să joace pe una dintre cele mai impunătoare arene de tenis din lume a fost ca un vis împlinit pentru Emma Răducanu, după cum susține chiar ea.

Reclamă
Reclamă 4

M-am concentrat asupra fiecărei partide, am luat meci cu meci și am ajuns aici. Dar, nu aș fi reușit asta fără suportul publicului. Am simțit o susținere incredibilă.

La New York am primit un sprijin extraordinar. M-a mirat, m-a emoționat ce au făcut acești oameni din tribune pentru mine. Să joc în nocturnă aici, pe Arthur Ashe, a fost un vis pentru mine care s-a îndeplinit„, a declarat Emma la finalul jocului.

Reclamă

Emma Răducanu, salt fabulos în clasamentul WTA

Înainte de performanța de la Wimbledon, Emma Răducanu se afla pe locul 338 în lume. Înainte de a începe turneul US Open, sportiva cu origini în România ocupa poziția 150 în clasamentul WTA.

După accesul în finala de la US Open, Răducanu a urcat până pe 32 în clasamentul WTA. Dacă se va impune în America, Emma ar putea ajunge până pe locul 24 în lume.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și