Închide meniul

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2024, 21:06

Reclamă
„Am crezut că joc cu Simona Halep! Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open

"Am crezut că joc cu Simona Halep!" Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open 2024

Simona Halep şi Paula Badosa, la finalul unui meci/ Profimedia

Paula Badosa şi-a adus aminte de Simona Halep, după ce a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la US Open. Jucătoarea iberică a transmis un mesaj savuros, după victoria dramatică din turul trei de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paula Badosa a salvat o minge de meci şi a reuşit să o învingă pe Gabriela Ruse. Românca a luptat admirabil, însă a fost învinsă în trei seturi de iberică, scor 6-4, 1-6, 6-7.

„Am crezut că joc cu Simona Halep!” Paula Badosa, reacţie genială după ce a eliminat-o dramatic pe Gabriela Ruse de la US Open 2024

Paula Badosa a transmis că fanii prezenţi pe arena Louis Armstrong au ajutat-o să treacă peste momentul în care a fost aproape să piardă partida. La scorul de 5-4 pentru Gabriela Ruse, în setul decisiv, iberica a salvat o minge de meci.

După meci, Badosa a amintit de Simona Halep şi a transmis că a avut impresia că a evoluat contra lui „Simo”, dat fiind nivelul ridicat de joc prestat de Gabriela Ruse. Iberica a transmis că Ruse ar trebui să fie pe o poziţie mult mai bună în clasament, fiind impresionată de jocul ei.

„Condusă cu 5-4, cu minge de meci, eram fost distrusă, dar voi (n.r. fanii) aţi reuşit să-mi ridicaţi nivelul. A fost un meci greu, eram confuză la început, nu ştiam ce se întâmplă. La final, a fost un meci de calitate. Este o jucătoare de calitate, are un nivel de joc bun şi ar trebui să fie mai sus în clasament.

Reclamă
Reclamă

Mi-am întrebat antrenorul…ea juca foarte bine, nu am ce să fac decât să lupt. Trebuia să-mi fac jocul. Trebuia să fiu mai agresivă. Dacă nu merge bine, asta e, trebuie să-mi fac jocul. La un moment dat am crezut că joc împotriva Simonei Halep şi nu împotriva Gabrielei Ruse”, a declarat Paula Badosa, conform eurosport.ro.

Paula Badosa a învins-o în trei seturi pe Simona Halep la Miami, în acest an. Partida respectivă era prima pentru româncă, după scandalul uriaş de dopaj. De atunci, „Simo” a mai bifat un singur meci, fiind accidentată.

În total, Paula Badosa şi Simona Halep s-au duelat de trei ori. Până la meciul din acest an, românca a fost un adevărat „coşmar” pentru jucătoarea spaniolă. În primele două dueluri directe, Halep i-a cedat în total doar şapte game-uri Paulei Badosa.

Reclamă

La turneul de la Madrid din 2022, Halep a învins-o pe Badosa cu scorul de 6-3, 6-1, iar la Wimbledon, în acelaşi an, românca s-a impus cu un scor şi mai clar, 6-1, 6-2.

Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024

Gabriela Ruse a suferit o eliminare dramatică de la US Open 2024. Românca a avut parte de cel mai bun turneu al carierei la New York, ajunâng în premieră în turul al treilea de pe tabloul de simplu al unui turneu major.

Din nefericire pentru Ruse, parcursul de la Flushing Meadows a fost încheiat de Paula Badosa, care s-a impus cu 4-6, 6-1, 7-6(8), după 2 ore şi 35 de minute de joc.

Gabriela Ruse a început perfect meciul de pe arena Louis Armstrong. Românca a făcut break-ul fără să piardă vreun punct, dar nu a putut să îşi consolideze avantajul. Badosa a făcut rebreak-ul, dar a cedat pentru a doua oară în trei game-uri. După ce jucătoarea din Spania a restabilit echilibrul pentru a doua oară, la 3-3, Ruse a reuşit să îşi treacă în cont primul set cu 6-4. Ea a făcut break-ul la 4-4, după care şi-a făcut serviciul.

Setul decisiv a început echilibrat, iar prima jucătoare care a făcut break-ul a fost Paula Badosa. Gabriela Ruse a răspuns foarte bine un game mai târziu, punând presiune pe Badosa încă din momentul în care a ajuns la 5-4. Românca a avut minge de meci pe servicul jucătoarei din Spania. Badosa a salvat mingea respectivă, iar în game-ul imediat următor a făcut break-ul. Servind pentru meci, Badosa a cedat pe propriul serviciu, iar Ruse a trimis decisivul la tiebreak. Acolo, jucătoarea din Spania s-a impus cu 10-8.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

22:14

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

22:09

„Te aşteptai?” Răspunsul dat de Alexandru Chipciu, după ce a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională! Cine i-a dat vestea

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și