Închide meniul

Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024! Paula Badosa a câştigat meciul după ce a salvat o minge de meci

Alex Masgras Publicat: 30 august 2024, 20:46

Reclamă
Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024! Paula Badosa a câştigat meciul după ce a salvat o minge de meci

Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024! Paula Badosa a câştigat meciul după ce a salvat o minge de meci

Gabriela Ruse, în timpul meciului cu Paula Badosa de la US Open 2024 / Profimedia

Gabriela Ruse a suferit o eliminare dramatică de la US Open 2024. Românca a avut parte de cel mai bun turneu al carierei la New York, ajunâng în premieră în turul al treilea de pe tabloul de simplu al unui turneu major.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru Ruse, parcursul de la Flushing Meadows a fost încheiat de Paula Badosa, care s-a impus cu 4-6, 6-1, 7-6(8), după 2 ore şi 35 de minute de joc.

Gabriela Ruse, eliminare dramatică de la US Open 2024! Paula Badosa a câştigat meciul după ce a salvat o minge de meci

Gabriela Ruse a început perfect meciul de pe arena Louis Armstrong. Românca a făcut break-ul fără să piardă vreun punct, dar nu a putut să îşi consolideze avantajul. Badosa a făcut rebreak-ul, dar a cedat pentru a doua oară în trei game-uri. După ce jucătoarea din Spania a restabilit echilibrul pentru a doua oară, la 3-3, Ruse a reuşit să îşi treacă în cont primul set cu 6-4. Ea a făcut break-ul la 4-4, după care şi-a făcut serviciul.

În setul secund, Paula Badosa a venit cu o replică foarte bună pentru jucătoarea din România. Fostul număr 2 WTA a avut nevoie de două break-uri în setul secund pentru a se impune cu 6-1 şi pentru a trimie meciul în decisiv.

Setul decisiv a început echilibrat, iar prima jucătoare care a făcut break-ul a fost Paula Badosa. Gabriela Ruse a răspuns foarte bine un game mai târziu, punând presiune pe Badosa încă din momentul în care a ajuns la 5-4. Românca a avut minge de meci pe servicul jucătoarei din Spania. Badosa a salvat mingea respectivă, iar în game-ul imediat următor a făcut break-ul. Servind pentru meci, Badosa a cedat pe propriul serviciu, iar Ruse a trimis decisivul la tiebreak. Acolo, jucătoarea din Spania s-a impus cu 10-8.

Reclamă
Reclamă

Pentru un loc în sferturile de finală de la Flushing Meadows, Paula Badosa va juca împotriva câştigătoarei dintre Victoria Azarenka (20 WTA) şi Yafan Wang (80 WTA).

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open

Reacţia lui Carlos Alcaraz, după eliminarea surprinzătoare de la US Open a venit. Numărul 3 mondial, victima unei eliminări surpriză în turul secund la US Open, joi la New York, a afirmat că nu a fost „suficient de puternic mental”, după ce a cedat în faţa olandezului Botic van de Zandschulp, cu 6-1, 7-5, 6-4, informează AFP.

„Nu sunt suficient de puternic mental, nu am ştiut să răspund la anumite probleme. Dar vreau să subliniez că el a jucat foarte bine. Mă aşteptam ca el să-mi ‘ofere’ mai multe puncte gratuite, iar asta m-a perturbat. Nu am ştiut să-mi cresc nivelul. Am rămas la acelaşi nivel pe tot parcursul meciului, dar nu a fost suficient pentru a-mi oferi o şansă să revin. Am făcut multe greşeli”, a spus Alcaraz.

Reclamă

„Poate şi calendarul competiţional este prea încărcat. Am jucat multe meciuri în ultima vreme la Roland-Garros, Wimbledon, Jocurile Olimpice şi poate nu am avut atât de multă energie pe cât îmi imaginam. Dar nu vreau să folosesc asta ca o scuză. Cred doar că am nevoie de mai multă odihnă înaintea marilor turnee şi voi reflecta la asta”, a spus el.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

22:14

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

22:09

„Te aşteptai?” Răspunsul dat de Alexandru Chipciu, după ce a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională! Cine i-a dat vestea

21:52

LIVE VIDEOMoreirense – Benfica ACUM, în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria ţinteşte a treia victorie consecutivă în Liga Portugal

21:49

LIVE SCOREOţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu este neînvinsă în Liga 1

21:42

Cât vor costa, de fapt, biletele la meciurile de acasă ale FCSB-ului din Europa League! Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și